Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic nu riscă nimic înainte de duelul de foc cu De Minaur la Australian Open! Anunțul lui Nole

Irina Aldea

Publicat 22/01/2023 la 07:25 GMT+2

Pe Novak Djokovic îl așteaptă un meci de foc în optimile de finală de la Australian Open. Sârbul se va duela cu australianul Alex de Minaur pentru un loc în sferturile de finală.

Novak Djokovic

Credit imagine: Getty Images

Câștigător a 9 titluri la turneul de Grand Slam de la Antipozi, Novak Djokovic îl va întâlni luni pe Alex De Minaur, al doilea cel mai bun jucător australian din circuitul ATP, în optimile de finală de la Australian Open. Cei doi jucători nu s-au mai întâlnit până acum, astfel că partida de luni va fi cu atât mai interesantă pentru toți fanii sportului alb.
Rămâne însă de văzut cum va rezista corpul lui Djokovic la această nouă provocare. Pe lângă faptul că întâlnește un adversar aflat într-o formă de joc de zile mari, Novak se va lupta și cu publicul de pe Rod Laver Arena. Până acum, sârbul a trecut la Melbourne de Carballes Baena, Couacaud și Dimitrov, cedând un singur set.De Minaur i-a învins la Australian Open pe Hsu Yu, Mannarino și Bonzi, cedând de asemenea un set în partida din turul secund.
CITEȘTE ȘI:

Anunțul făcut de Novak Djokovic înaintea meciului cu De Minaur la Australian Open 2023

La fel ca zilele precedente, Novak Djokovic nu se va antrena nici duminică, ci se va odihni înaintea meciului cu australianul De Minaur: "Am discutat după primul și al doilea meci, există multă incertitudine cu privire la modul în care se va comporta piciorul, circumstanțele sunt imprevizibile. O mișcare sau aterizare grăbită poate cauza probleme suplimentare.
Așa a fost cazul împotriva lui Dimitrov de mai multe ori. Mi s-a întâmplat mai mult decât în ​​meciul precedent. Voi continua cu rutina mea de recuperare, nu mă antrenez în zilele dintre meciuri, las cât mai mult spațiu pentru ca piciorul să-și revină, așa că vedem cum merge luni împotriva lui De Minaur", a fost mesajul lui Nole în Australia.
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo