Roger Federer s-a calificat în optimile de finală ale Australian Open, după o partidă maraton, poate cea mai frumoasă de la ediția din 2020 a Australian Open. Elvețianul în vârstă de 38 de ani s-a impus în fața lui John Millman cu 4-6, 7-6(2), 6-4, 4-6, 7-6(8) la capătul a peste 4 ore de joc.
Chiar dacă l-a pus în dificultate pe Federer printr-un joc foarte dinamic și agresiv, Millman a fost acuzat pe rețelele de socializare pentru că a trișat pe propriul serviciu. Australianul de pe locul 47 ATP a fost surprins de camerele de luat vederi ștergând mingile primite de pe margine de tricoul transpirat pentru a le da un plus de greutate și implicit, pentru a-și crește viteza pe propriul serviciu.

Fostul antrenor al Mariei Sharapova a sesizat „trucul la care a apelat australianul

Australian Open
Novak Djokovic, un monument de tristeţe. Cum a fost surprins pe aeroport, la plecarea din Australia
16/01/2022 LA 12:10
"Millman a pus în aplicare un truc vechi pentru a crește viteza primului serviciu. Ștergea de fiecare dată mingea de tricoul ud. E regulamentar să facă asta în tenis? Știu sigur că în sporturi, în baseball și cricket, regulamentul nu îți permite asta. Avem o regulă despre asta în tenis?", a scris Sven Groenveld pe contul personal de Twitter.
Până la urmă, fanii sportului alb s-au declarant mulțumiți de faptul că în cazul lui Millman, karma a funcționat. Elvețianul s-a impus și a înregistrat victoria cu numărul 100 la turneul major de la Antipozi. În această noapte, Federer îl va înfrunta la Melbourne Park pe maghiarul Marton Fucsovics.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Australian Open
Novak Djokovic, învins în afara terenului! Guvernul australian salută victoria
16/01/2022 LA 10:00
Australian Open
Novak Djokovic, lovit crunt, deşi e la pământ: "Nu va fi niciodată "GOAT"-ul din tenis!"
16/01/2022 LA 08:43