Final masculină de la Australian Open nu a avut istoric. Novak Djokovic a făcut un meci impecabil și a trecut mai ușor decât era de așteptat de rusul Daniil Medvedev, scor 7-5/6-2/6-2.
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
Acesta a fost cel de-al 18-lea trofeu de Grand Slam câștigat de Djokovic, care s-a apropiat astfel la numai 2 titluri majore de marii săi rivali: Rafael Nadal și Roger Federer.
Roland Garros
Rafa Nadal, victorie fără emoții cu Moutet, la Roland Garros! Borna impresionantă atinsă de iberic
ACUM 17 ORE
Acesta a fost titlul cu numărul 9 al sârbului la Australian Open, din tot atâtea finale disputate. Mai mult, Djokovic a mers până la capăt de fiecare dată când a ajuns în semifinale, deci nu există nicio îndoială că turneul de la Antipozi este preferatul sârbului.
Totodată, Nole a devenit al 2-lea jucător din istorie care cucerește același titlu de Grand Slam de cel puțin 9 ori. Doar Nadal este în fața sa la acest capitol, câștigând de 13 ori la Rolland Garos.

Australian Open, fieful lui Novak Djokovic

Mats Wilander, expertul Eurosport, a scos în evidență acest lucru și a comparat situația lui Djokovic de la Australian Open cu cea a lui Nadal de la Rolland Garos, unde ibericul are nu mai puțin de 13 titluri.
"Când îl privim pe Djokovic la Australian Open, pare la fel de greu de învins cum este Rafa Nadal la Rolland Garos. Ar trebui să fie mult mai dificil pentru Nole, pentru că vorbim de o suprafață mai rapidă, dar el arată atât de solid, atât de încrezător și, odată ce ajunge la conducere, nu știu ce îi mai poți face.
Este uimitor cum Djokovic a transformat Australian Open într-un "turneu de casă", la fel cum a făcut Nadal cu Rolland Garos-ul sau Federer cu Wimbledon-ul.", a spus suedezul pentru Eurosport.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Roland Garros
Djokovic e în turul 3 la Roland Garros! Sârbul l-a învins pe noul elev al lui Vajda, Alex Molcan
ACUM O ZI
Roland Garros
Djokovic și Nadal, luați în vizor la Roland Garros! "E ridicol! Uitați-vă ce spun Novak și Rafa!"
IERI LA 11:28