Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nick Kyrgios, luat la țintă de un adversar de la Australian Open: "Este un idiot absolut"

Nicu Savin

Actualizat 26/01/2022 la 17:28 GMT+2

Nick Kyrgios a fost protagonistul mai multor momente incredibile la Australian Open. Comportamentul excentric al australianului este în general pe placul fanilor, dar acesta a fost taxat dur de unul dintre adversarii de la această ediție. Michael Venus, care l-a înfruntat pe Kirgyos la dublu, a avut un discurs vehement la adresa acestuia.

Nick Kyrgios lors de son match face à Daniil Medvedev à l'Open d'Australie 2022

Credit imagine: Getty Images

Nick Kyrgios este "one man show" atunci când este pe teren, iar australianul și-a atras un număr mare de fani datorită stilului său de a juca și de a vedea tenisul în general. Talentatul jucător a părăsit repede proba de simplu de la Australian Open, fiind învins de Daniil Medvedev în turul doi.
La dublu însă, Kyrgios face pereche cu al său conațional și prieten, Thanasi Kokkinakis, iar cei doi sunt calificați în semifinalele competiției. În sferturi, dublul australian a învins perechea Michael Venus (Noua Zeelandă) / Tim Puetz (Germania) în 3 seturi, scor 7-5, 3-6, 6-3. Partida s-a desfășurat într-o atmosferă incredibilă, specifică mai degrabă meciurilor din Cupa Davis, fanii australienii încălcând deseori regulile în încercarea de a-și împinge favoriții de la spate.
Meciul a avut și un moment tensionat, Kyrgios lovind cu mingea, involuntar, un copil din tribună, care a izbucnit în plâns. Australianul și-a dat seama imediat de gravitatea situației, iar după meci a recunoscut că s-a temut să nu fie descalificat. Puștiul l-a iertat însă, fiind impresionat în special de gestul lui Kyrgios de a-i oferi una dintre rachetele sale.

picture

Nick Kyrgios a dat cu toată forța într-o minge și a lovit un copil! Puștiul a început să plângă

Citește și:

Nick Kyrgios, "făcut praf" de Michael Venus

Majoritatea jucătorilor din circuit se feresc să comenteze comportamentul lui Kyrgios din anumite momente, dar la finalul partidei din sferturile de finală de la dublu, unul dintre adversarii săi a răbufnit. Neo-zeelandezul Michael Venus l-a "făcut praf" pe australian, taxând în același timp și publicul pentru modul exagerat în care i-a încurajat pe Nick și Thanasi.
"El va avea întotdeauna fani și se va folosi de asta pentru a fi favorizat, dar la sfârșitul zilei, el este doar un idiot absolut. Are maturitatea unui copil de 10 ani și sunt generos când spun asta. De aceea nu și-a atins potențialul și probabil că nu o va face niciodată. Este incredibil, poate să spargă mingea şi să lovească un copil, iar apoi doar pentru că îi dă racheta, oamenii spun că este un tip bun.
Ceea ce s-a întâmplat pe teren a semănat mai degrabă cu un circ, nu cu un meci de tenis. Între servicii, ei incitau publicul, îndemnându-i pe oameni să-i încurajeze în asemenea momente. Nu se poate aşa ceva.", a spus Venus pentru o televiziune din Noua Zeelandă, citat de nzherald.nz.
Nick Kyrgios va reveni joi pe teren la Australian Open, alături de Thanasi Kokkinakis. Cei doi australieni vor da piept cu perechea Marcel Granollers (Spania) / Horacio Zeballos (Argentina), miza fiind calificarea în finală. Organizatorii au decis ca partida să aibă loc pe Rod Laver Arena, fiind una extrem de importantă pentru fanii de la Antipozi. Cel mai probabil, atmosfera va fi din nou una incendiară, așteptându-se ca la meci să asiste peste 10.000 de fani.
Australian Open 2022 se vede în exclusivitate pe Eurosport. Toate meciurile de la Melbourne sunt în direct și în exclusivitate pentru România și pe aplicaţia Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo