Kenin le-a transmis un mesaj special fanilor săi, în care i-a încurajat să fie puternici. Mai mult, numărul 5 WTA a recunoscut că abia așteaptă să-i vadă din nou în tribune, pentru a o susține.
"Salutare tuturor! Voiam să văd ce faceți, dacă sunteți bine. Sper că sunteți cu toții sănătoși și în siguranță, în aceste condiții dificile. Fiți optimiști, totul își va reveni la normal, iar eu vă voi vedea la meciuri, în timp ce mă susțineți.", a scris Sofia Kenin, pe contul de Twitter.
Australian Open
Australienii ar fi găsit o minciună în formularul lui Djokovic! Riscă până la 12 luni de închisoare
11/01/2022 LA 05:49

Kenin, campioană la Australian Open

Sofia Kenin a câștigat finala de la Melbourne împotriva Garbinei Muguruza, după ce jucătoarea din Spania și-a adjudecat primul set (6-4). Sportiva de 21 de ani a revenit spectaculos și a câștigat ambele seturi cu 6-2.
A fost prima finală de Grand Slam din cariera Sofiei Kenin. Cea mai bună clasare a americancei până la Australian Open a fost turul 4 la Roland Garros, în urmă cu un an. Kenin se pregătea pentru o nouă aventură pe zgura de la Paris, însă pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap tuturor sportivilor.
https://i.eurosport.com/2020/02/01/2767072.jpg

Sanchez Vicario: "Nu cred că vom mai vedea tenis în 2020"

Pandemia de coronavirus a afectat grav și lumea tenisului. În prezent, toate competițiile din lume, atât la masculin, cât și la feminin sunt întrerupte, ca urmare a pericolului generat de virusul Covid-19. Și Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, a fost amânat deja, ca măsură de precauție.
Inițial, se discuta ca turneele să fie reluate în luna iunie, însă organizatorii de la Wimbledon, turneu care ar trebui să se desfășoare între 29 iunie și 12 iulie, încă nu sunt siguri de nimic.
Emilio Sanchez Vicario, fost jucător important și frate al marii campioane Arantxa Sanchez, crede că va fi imposibil ca vreun turneu de tenis să se mai joace în 2020, chiar dacă evoluția COVID-19 va fi una favorabilă. Asta pentru orice jucător pătrunde într-o țară străină ar trebui să fie izolat timp de 14 zile, ceea ce complică teribil lucrurile.
"Nu cred că va mai fi tenis în 2020, nu cred că acest lucru e posibil în acest moment. Chiar și când situațiile vor fi stabile în fiecare țară, în momentul în care cineva vine pentru a evolua la un turneu trebuie să stea 14 zile în carantină. E procedura standard. Este imposibil ca jucătorii să fie ținuți câte două săptămâni în carantină înainte de fiecare turneu, de aceea zic că nu se va mai juca", a spus Emilio Sanchez Vicario, citat de tennisactu.net.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
BREAKING NEWS | Novak Djokovic anunță că va juca la Australian Open! Ce a declarat liderul mondial
10/01/2022 LA 10:12
Australian Open
Ce șanse are Emma Răducanu la Australian Open? Verdictul lui Mats Wilander
10/01/2022 LA 08:07