Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul Sofiei Kenin, în plină pandemie: "Ne vom vedea la meciuri, în timp ce mă susțineți"

Cosmin Cioboata

Actualizat 27/03/2020 la 09:54 GMT+2

Sofia Kenin a început excelent anul, reușind să câștige trofeul de la Australian Open, primul Grand Slam din 2020.

Australian-Open-Champion Sofia Kenin spielt in Berlin

Credit imagine: SID

Kenin le-a transmis un mesaj special fanilor săi, în care i-a încurajat să fie puternici. Mai mult, numărul 5 WTA a recunoscut că abia așteaptă să-i vadă din nou în tribune, pentru a o susține.
"Salutare tuturor! Voiam să văd ce faceți, dacă sunteți bine. Sper că sunteți cu toții sănătoși și în siguranță, în aceste condiții dificile. Fiți optimiști, totul își va reveni la normal, iar eu vă voi vedea la meciuri, în timp ce mă susțineți.", a scris Sofia Kenin, pe contul de Twitter.

Kenin, campioană la Australian Open

Sofia Kenin a câștigat finala de la Melbourne împotriva Garbinei Muguruza, după ce jucătoarea din Spania și-a adjudecat primul set (6-4). Sportiva de 21 de ani a revenit spectaculos și a câștigat ambele seturi cu 6-2.
A fost prima finală de Grand Slam din cariera Sofiei Kenin. Cea mai bună clasare a americancei până la Australian Open a fost turul 4 la Roland Garros, în urmă cu un an. Kenin se pregătea pentru o nouă aventură pe zgura de la Paris, însă pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap tuturor sportivilor.
Sofia Kenin - Australian Open 2020

Sanchez Vicario: "Nu cred că vom mai vedea tenis în 2020"

Pandemia de coronavirus a afectat grav și lumea tenisului. În prezent, toate competițiile din lume, atât la masculin, cât și la feminin sunt întrerupte, ca urmare a pericolului generat de virusul Covid-19. Și Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, a fost amânat deja, ca măsură de precauție.
Inițial, se discuta ca turneele să fie reluate în luna iunie, însă organizatorii de la Wimbledon, turneu care ar trebui să se desfășoare între 29 iunie și 12 iulie, încă nu sunt siguri de nimic.
Emilio Sanchez Vicario, fost jucător important și frate al marii campioane Arantxa Sanchez, crede că va fi imposibil ca vreun turneu de tenis să se mai joace în 2020, chiar dacă evoluția COVID-19 va fi una favorabilă. Asta pentru orice jucător pătrunde într-o țară străină ar trebui să fie izolat timp de 14 zile, ceea ce complică teribil lucrurile.
"Nu cred că va mai fi tenis în 2020, nu cred că acest lucru e posibil în acest moment. Chiar și când situațiile vor fi stabile în fiecare țară, în momentul în care cineva vine pentru a evolua la un turneu trebuie să stea 14 zile în carantină. E procedura standard. Este imposibil ca jucătorii să fie ținuți câte două săptămâni în carantină înainte de fiecare turneu, de aceea zic că nu se va mai juca", a spus Emilio Sanchez Vicario, citat de tennisactu.net.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo