La festivitatea de decernare a trofeului, Kenin a avut un discurs minunat, în care a vorbit despre cum visul său tocmai a devenit realitate:

"Visul meu a devenit realitate, este un sentiment incredibil. Am avut multe emoții, dar în final am reușit să câștig. Este o onoare și un privilegiu să mă aflu aici. Abia aștept să mă întorc anul viitor.

Tenis
Halep, nominalizată pentru titlul de jucătoarea anului. Ratează însă trofeul la care era "abonată"
ACUM 16 ORE

Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, fără ei n-aș fi reușit vreodată această performanță. Echipa, staff-ul și familia mea au fost fantastici și m-au împins constant de la spate. Vreau să vă mulțumesc și vouă, celor din tribune, pentru o atmosferă senzațională. Vă iubesc pe toți!", a spus Sofia Kenin.

Sofia Kenin, la primul său titlu de Grand Slam

Sofia Kenin, în vârstă de 21 ani şi 79 de zile, este cea mai tânără americancă ajunsă într-o finală de Grand Slam de la Serena Williams încoace (Wimbledon 2002).

În urma victoriei de astăzi, Sofia Kenin a devenit a doua sportivă din Statele Unite din ultimii 40 de ani care câştigă primul titlu de Grand Slam al carierei la Australian Open, după Jennifer Capriati (2001).

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.

Tenis
Darren Cahill, supărat după ce a aflat nominalizările la "antrenorul anului" în tenisul feminin
17/11/2020 LA 07:32
Tenis
Turneul Campioanelor, doar un exercițiu de imaginație în 2020. Halep, constanta WTA Finals din 2014
25/10/2020 LA 13:50