Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Djokovic, întrebat cu cine a ţinut în finala Australian Open. "Fiul meu sărea în tavan la fiecare punct al lui Nadal"

Cristian Mihală

Actualizat 16/02/2022 la 13:07 GMT+2

Novak Djokovic a mărturisit că i-a fost greu să urmărească finala de la Australian Open, în care Rafa Nadal l-a învins pe Daniil Medvedev. Sârbul a dezvăluit că nu a avut vreun favorit în ultimul act de la Melbourne.

Rafael Nadal et Daniil Medvedev lors de l'Open d'Australie en 2022

Credit imagine: Getty Images

Deși era la egalitate cu Nadal și Federer în privința turneelor de Grand Slam câștigate, sârbul Novak Djokovic a explicat de ce nu a avut vreun parti-pris în ultimul act de la Antipozi. Dezamăgirea provocată de imposibilitatea de a-și apăra titlul a fost prea mare, astfel că Nole nu a avut capacitatea să fie fanul lui Medvedev, așa cum mulți s-ar fi așteptat.
În schimb Stefan, fiul său de 7 ani, i-a ținut pumnii "Matadorului" și s-a comportat ca un adevărat "ultras", bucurându-se zgomotos pentru reușitele celui care a devenit cel mai titrat jucător din istorie.
"Mi-a fost greu să mă forțez să urmăresc acest meci. Nu am ținut cu niciunul dintre participanți, nu am avut cum să fiu de partea cuiva pentru că eu însumi voiam să fiu în locul lor. Cu toate acestea, bătălia lor incitantă a atras atenția mea.
Soția era fan Medvedev, iar fiul meu a ținut cu Nadal. După fiecare punct câștigat de Nadal, Ștefan a sărit până în tavan", a declarat Djokovic, citat de BBC.
CITEȘTE ȘI:

Djokovic revine în competiții, la Dubai, în direct pe Eurosport

Novak Djokovic nu a disputat în 2022 niciun meci. Deși și-a dorit enorm să joace la Australian Open, sârbul a fost expulzat din țară, politicienii de la Antipozi anulându-i lui Nole șansa de a se lupta pentru titlul major cu numărul 21. Djokovic va reveni pe teren la Dubai, săptămâna viitoare, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Liderul mondial din ATP, care a ajuns luni la 360 de săptămâni petrecut pe locul 1 mondial, va avea parte de susținere masivă la Dubai. În acest moment, toate biletele puse la vânzare sunt epuizate. Fanii lui Nole, care doreau să-l vadă pe sârb în acțiune la Melbourne, au fost atunci dezamăgiți de deznodământ, motiv pentru care sunt acum hotărâți să creeze o atmosferă de vis pentru favoritul lor în Emiratele Arabe Unite.
"Cred că e grozav că Novak revine. Știu că întreaga lume a fost împotriva lui, dar la sfârșitul zilei, el este numărul 1 și campionul Dubaiului. Nu ne îngrijorează dacă e vaccinat sau nu, pentru că este mai important să respectăm măsurile și protocoalele Guvernului. Guvernul de aici nu cere ca cineva să fie vaccinat pentru a intra în țară. Atâta timp cât este supus testării PCR și testele sunt negative, poate intra. Avem teste PCR la aeroport, disponibile imediat la sosire și, bineînțeles, la locul unde se află hotelul oficial al turneului", a explicat directorul turneului de la Dubai.
Turneul de la Dubai debutează pe 21 februarie, iar Novak Djokovic se va lupta pentru al șaselea său titlu în Emiratele Arabe Unite, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo