Deși era la egalitate cu Nadal și Federer în privința turneelor de Grand Slam câștigate, sârbul Novak Djokovic a explicat de ce nu a avut vreun parti-pris în ultimul act de la Antipozi. Dezamăgirea provocată de imposibilitatea de a-și apăra titlul a fost prea mare, astfel că Nole nu a avut capacitatea să fie fanul lui Medvedev, așa cum mulți s-ar fi așteptat.
În schimb Stefan, fiul său de 7 ani, i-a ținut pumnii "Matadorului" și s-a comportat ca un adevărat "ultras", bucurându-se zgomotos pentru reușitele celui care a devenit cel mai titrat jucător din istorie.
"Mi-a fost greu să mă forțez să urmăresc acest meci. Nu am ținut cu niciunul dintre participanți, nu am avut cum să fiu de partea cuiva pentru că eu însumi voiam să fiu în locul lor. Cu toate acestea, bătălia lor incitantă a atras atenția mea.
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
20/05/2022 LA 12:35
Soția era fan Medvedev, iar fiul meu a ținut cu Nadal. După fiecare punct câștigat de Nadal, Ștefan a sărit până în tavan", a declarat Djokovic, citat de BBC.
CITEȘTE ȘI:
WTA, CUVINTE DE LAUDĂ PENTRU SIMONA HALEP: "FORMA EI ESTE DIN NOU ÎN SUS"

Djokovic revine în competiții, la Dubai, în direct pe Eurosport

Novak Djokovic nu a disputat în 2022 niciun meci. Deși și-a dorit enorm să joace la Australian Open, sârbul a fost expulzat din țară, politicienii de la Antipozi anulându-i lui Nole șansa de a se lupta pentru titlul major cu numărul 21. Djokovic va reveni pe teren la Dubai, săptămâna viitoare, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Liderul mondial din ATP, care a ajuns luni la 360 de săptămâni petrecut pe locul 1 mondial, va avea parte de susținere masivă la Dubai. În acest moment, toate biletele puse la vânzare sunt epuizate. Fanii lui Nole, care doreau să-l vadă pe sârb în acțiune la Melbourne, au fost atunci dezamăgiți de deznodământ, motiv pentru care sunt acum hotărâți să creeze o atmosferă de vis pentru favoritul lor în Emiratele Arabe Unite.
"Cred că e grozav că Novak revine. Știu că întreaga lume a fost împotriva lui, dar la sfârșitul zilei, el este numărul 1 și campionul Dubaiului. Nu ne îngrijorează dacă e vaccinat sau nu, pentru că este mai important să respectăm măsurile și protocoalele Guvernului. Guvernul de aici nu cere ca cineva să fie vaccinat pentru a intra în țară. Atâta timp cât este supus testării PCR și testele sunt negative, poate intra. Avem teste PCR la aeroport, disponibile imediat la sosire și, bineînțeles, la locul unde se află hotelul oficial al turneului", a explicat directorul turneului de la Dubai.
Turneul de la Dubai debutează pe 21 februarie, iar Novak Djokovic se va lupta pentru al șaselea său titlu în Emiratele Arabe Unite, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros
Ce șanse are Simona Halep de a reveni în top 10 WTA! Chris Evert a analizat situația din clasament
20/05/2022 LA 08:13
Roland-Garros
Cine e Ana Konjuh, prima adversară a Simonei Halep de la Roland Garros 2022
19/05/2022 LA 18:22