Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Elena Rybakina, prima reacție după calificarea în finala Australian Open! De ce nu și-a putut face jocul obișnuit

Alex Masgras

Publicat 26/01/2023 la 12:59 GMT+2

Elena Rybakina s-a calificat în a doua finală de Grand Slam a carierei. În prima semifinală de la Australian Open, campioana de la Wimbledon 2022 a învins-o pe Victoria Azarenka, scor 7-6(4), 6-3.

Rybakina a reuşit punctul meciului cu Azarenka, în semifinale la Australian Open

Elena Rybakina s-a calificat într-o nouă finală de Grand Slam. Campioana din 2022 de la Wimbledon a ajuns în ultimul act și la Australian Open, după succesul din semifinale în fața dublei campioane de la Melbourne, Victoria Azarenka, scor 7-6(4), 6-3.
Acest articol vă este oferit de Vodafone
Acest conținut vă este oferit de Vodafone.
Rybakina a făcut o nouă partidă bună, chiar dacă în primul set nu a reușit să profite la maximum de propriul serviciu, Azarenka reușind în două rânduri să realizeze break-ul.
La interviul acordat pe teren, Elena Rybakina a recunoscut că Azarenka nu i-a dat oportunitatea de a face jocul său obișnuit, dar speră ca în marea finală de sâmbătă să reușească un joc mai bun:
"Sunt foarte fericită și mulțumită de cum am jucat. E tare plăcut să fiu aici, le mulțumesc tuturor. O atmosferă incredibilă, voi mai avea o șansă să joc aici. Cei din boxa mea au fost emoționați, nervoși, pentru că vor ca eu să joc cât mai bine. Nu am putut să îmi fac jocul meu obișnuit, agresiv, dar asta și ca urmare a faptului că Vika a jucat excelent. E o mare campioană. Sper în finală să joc mult mai bine decât am făcut-o azi", a spus Rybakina la final.
picture

Cum să câştigi un game în mai puţin de 70 de secunde. Rybakina, uluitoare la serviciu

Citește și:

Titlul de la Wimbledon îi dă încredere Elenei Rybakina înainte de finala de la Australian Open

În ultimul act de la Melbourne, Elena Rybakina o va întâlni pe câștigătoarea duelului dintre Magda Linette și Aryna Sabalenka. Rybakina revine astfel într-o finală de Grand Slam după ce s-a impus în 2022 la Wimbledon.
Titlul obținut vara trecută i-a dat foarte multă încredere jucătoarei care reprezintă Kazahstan, fiind un plus de experiență care o ajută, în primul rând, să absoarbă presiunea cu care se confruntă:
picture

Elena Rybakina, victoria carierei la Wimbledon! Kazaha a cucerit titlul după ce a învins-o pe Jabeur

"Cu siguranță acum mai multă experiență spre deosebire de finala de la Wimbledon. Știu ce am de făcut, cum să absorb presiunea. Vom vedea cum merg lucrurile, dar voi face totul pentru a câștiga. E un moment deosebit pentru mine", a mai spus Elena Rybakina.
În precedentele trei participări la Australian Open, Elena Rybakina mai reușise un tur trei la Melbourne (2020), plus alte două participări încheiate în turul secund în 2021 și 2022.
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo