Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nick Kyrgios, uluit de ce i-a făcut Djokovic lui De Minaur la Australian Open: "Cum oare am reușit?!"

Nicu Savin

Actualizat 23/01/2023 la 18:21 GMT+2

Nick Kyrgios este unul dintre marii absenți ai acestei ediții de Australian, dar australianul a urmărit cu interes partidele de la Openul Vesel, în special cele în care au fost implicați conaționali de-ai săi. Australianul a fost impresionat de prestația lui Djokovic în meciul de De Minaur și a transmis un mesaj savoros pe Twitter.

Rezumatul partidei Djokovic - De Minaur, din optimile Australian Open

Nick Kyrgios a fost obligat să sară peste Australian Open din cauza unei accidentări la genunchi. Australianul s-a operat cu succes și a început procesul de recuperare, dar a fost atent și la ce se întâmplă la Melbourne. Astăzi, Novak Djokovic l-a întâlnit în optimi pe Alex De Minaur, iar australienii aveau toate motivele să spere la un rezultat mare, pentru că Nole nu a fost la 100% din punct de vedere fizic la primele meciuri.
Acest articol vă este oferit de Vodafone
Acest conținut vă este oferit de Vodafone
Nu a fost cazul, pentru sârbul nu a mai acuzat probleme medicale și a defilat pe Rod Laver Arena, aplicându-i o corecție lui De Minaur, scor 6-2, 6-1, 6-2. Nole a admis că a făcut cel mai bun meci din acest an, iar fanii de pretutindeni și specialiștii au salutat evoluția sa stelară.

Nick Kyrgios, impresionat de evoluția lui Djokovic în duelul cu De Minaur de la Australian Open

Kyrgios nu s-a putut abține în timp ce sârbul îl "distrugea" pe De Minaur și a postat un mesaj savuros pe contul personal de Twitter.
"Uitându-mă la Novak în seara asta mă face să mă simt bine în privința tenisului meu în general! Oare cum l-am invins pe acest tip?", a scris Kyrgios pe contul personal al cunoscutei rețele de socializare.
Nick Kyrgios și Novak Djokovic s-au întâlnit de 3 ori în carieră, iar australianul conduce cu 2-1 la directe. Acesta s-a impus în minim de seturi la Acapulco și Indian Wells, în 2017, dar a pierdut cel mai important duel contra lui Nole, finala de la Wimbledon 2022 (1-3 la seturi).
Prin victoria de azi Nole s-a calificat pentru a 13-a oară în sferturi la Australian Open. Pentru un loc în careul de ași îl va întâlni pe Andrey Rublev, rusul care a revenit de la 2-5 în decisiv și de la 0-5 în super-tie-break, contra lui Rune. Acesta a salvat și două mingi de meci pentru danez, obținând un succes "cum nu am mai reușit vreodată", după cum singur a decretat.
"E un jucător de TOP 10, TOP 5, de câțiva ani. Seamănă puțin cu De Minaur, e foarte puternic. Mă așteaptă un meci greu, pentru că l-am văzut că servește foarte bine la această ediție de AO", a spus Nole despre viitorul său adversar.
Rublev și Djokovic s-au întâlnit până în prezent de doar 3 ori, iar scorul disputelor directe îi e favorabil fostului număr unu mondial, 2-1. Nole s-a impus în ambele confruntări jucate cu rusul pe hard, acesta din urmă câștigând pe zgură.
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo