Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Surpriza zilei pe tabloul feminin de la Australian Open! Ons Jabeur a fost eliminată de Vondrousova în turul 2

Alex Masgras

Publicat 19/01/2023 la 16:36 GMT+2

Ons Jabeur, a doua favorită a turneului de la Australian Open, a fost eliminată încă din turul secund de către Marketa Vondrousova. Cehoaica s-a impus cu 6-1, 5-7, 6-1.

Auch Jabeur muss in der zweiten Runde die Koffer packen

Credit imagine: SID

Finalista Roland Garros 2019 a produs surpriza zilei pe tabloul feminin de la Australian Open. Marketa Vondrousova a învins-o pe Ons Jabeur, a doua favorită a turneului de la Melbourne, scor 6-1, 5-7, 6-1.
Vondrousova a început foarte bine partida și a avut nevoie de doar 25 de minute pentru a câștiga primul set. Setul secund a fost singurul set echilibrat al partidei, acolo unde au fost cinci break-uri, iar Jabeur a reușit să se impună în cele din urmă cu 7-5, după 52 de minute.
Setul decisiv a fost de coșmar pentru jucătoarea din Tunisia, care nu a reușit să își facă serviciul. Singurul game câștigat de acesta a venit pe serviciul adversarei, dar totul a fost în zadar, deoarece Vondrousova a închis partida un game mai târziu.
Citește și:

Marketa Vondrousova a eliminat-o pe Ons Jabeur în turul al doilea de la Australian Open

Cu această victorie, Vondrousova a restabilit egalitatea duelurilor directe cu Jabeur, jucătoarea din Tunisia având 2-1 înaintea acestei partide. De asemenea, aceasta a fost prima întâlnire pe hard dintre cele două.
Pentru Vondrousova urmează acum duelul cu conaționala Linda Fruhvirtova, cea mai tânără jucătoare din Top 100 WTA. Aflată pe poziția 82, Fruhvirtova a învins-o în turul precedent pe Kimberly Birrell (167 WTA), scor 6-3, 6-2.
Cea mai bună performanță a finalistei din 2019 de la Roland Garros la Australian Open este o optime de finală în 2021.
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo