Horia Tecău și Kevin Krawietz (România/Germania) s-au calificat, joi, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului "ATP 500" de la Barcelona. Competiția organizată Catalonia este dotată cu premii totale în valoare de 1,7 milioane de euro și se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Echipa româno-germană formată din Tecău şi Krawietz a trecut în sferturile de finală de echipa australiană John Peers/Luke Saville, scor 6-4, 6-3. Meciul a durat o oră și 9 minute de joc. În afară de ași și duble greșeli, Horia Tecău și Kevin Krawietz au condus la toate capitolele. Adversarii lor au avut 3 ași, în timp ce Tecău și Krawietz au reușit doar 2, însă australienii au comis și o dublă greșeală, spre deosebire de cuplul româno-german, care a avut 0 duble greșeli.

ATP Barcelona | Horia Tecău & Kevin Krawietz, în semifinale la Barcelona

Nitto ATP Finals
Horia Tecău și-a luat rămas bun de la tenis. Mesajul postat după ultimul meci disputat în circuit
18/11/2021 LA 15:11
Pentru un loc în marea finală care se va vedea pe Eurosport, Horia și Kevin se vor duela cu învingătorii partidei dintre Ivan Dodig/Jamie Murray (Croaţia/Marea Britanie) – Rajeev Ram/Joe Salisbury (SUA/Marea Britanie), cap de serie numărul 3. Pentru calificarea în sferturile de finală, Tecău și Krawietz vor primi un premiu total de 26.100 de euro și câte 180 de puncte în ierarhia ATP de dublu.
Important de precizat este faptul că Horia Tecău și Kevin Krawietz au debutat la Barcelona cu o victorie în două seturi în fața favoriților numărul 2 de pe tabloul de dublu masculin, cuplul spaniolo-argentinian format din Marcel Granollers-Pujol și Horacio Zeballos. Tecău și Krawietz s-au impus cu un dublu 7-6, după o oră și 40 de minute de joc.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/04/22/3119285.jpg
Nitto ATP Finals
Horia Tecău și Kevin Krawietz au încheiat parteneriatul cu o victorie la Turneul Campionilor
18/11/2021 LA 12:31
Nitto ATP Finals
Federația Română de Tenis îi oferă un post lui Horia Tecău, după retragerea din tenis
17/11/2021 LA 11:11