Horia Tecău și Kevin Krawietz încheie parteneriatul cu o victorie la Turneul Campionilor. Deja eliminați din competiție, perechea româno-germană a câștigat primul set al partidei împotriva perechii Granollers/Zeballos, pereche calificată în semifinale. Tecău și Krawietz au reușit break-ul la 3-2 și nu au mai făcut pași greșiți în primul set, câștigând cu 6-3.
În setul al doilea, toți cei patru tenismeni au servit foarte bine, mergându-se cap la cap cu serviciul, până la tiebreak. Singurele șanse de break au venit pentru Tecău și Krawietz la 2-2, atunci când românul și partenerul său din Germania nu au fructificat cele două șanse de break avute. În tiebreak însă, Granollers și Zeballos s-au impus fără drept de apel, scor 7-1 și au trimis partida în super tiebreak.
Nitto ATP Finals
Horia Tecău și-a luat rămas bun de la tenis. Mesajul postat după ultimul meci disputat în circuit
18/11/2021 LA 15:11
În super tiebreak, Tecău și Krawiez au jucat mult mai bine, aceștia reușind să se desprindă la 7-3, nu înainte de a avea parte de un moment controversat. Granollers a lovit mingea din terenul advers și a fost nevoie de analizarea reluărilor. Chiar și cu reluările puse la dispoziție, Granollers nu a fost de acord cu decizia arbitrului de scaun, iar punctul a fost acordat lui Tecău și Krawietz.
În cele din urmă, Tecău și Krawietz au câștigat setul decisiv, implicit și ultima partidă a celor doi, scor 6-3, (1)6-7, 10-6.
Pentru Horia Tecău, acesta a fost, cel mai probabil, ultimul său meci în circuitul ATP, acesta urmând să joace săptămâna viitoare în partida din Cupa Davis dintre România și Peru.
Joi continuă Turneul Campionilor de la Torino, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 2 și Eurosport Player
  • Alexander Zverev-Hubert Hurkacz, ora 15:00
  • Daniil Medvedev-Jannik Sinner, ora 22:00
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Nitto ATP Finals
Federația Română de Tenis îi oferă un post lui Horia Tecău, după retragerea din tenis
17/11/2021 LA 11:11
Nitto ATP Finals
Horia Tecău și Kevin Krawietz au suferit o nouă înfrângere la Turneul Campionilor și sunt eliminați
16/11/2021 LA 19:23