Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Horia Tecău și Kevin Krawietz au suferit o nouă înfrângere la Turneul Campionilor și sunt eliminați

Nicu Savin

Actualizat 16/11/2021 la 21:26 GMT+2

Horia Tecău și Kevin Krawitz au fost învinși de dublu Ivan Dodic / Filip Polasek, scor 7-6 (2), 6-4, în al doilea meci jucat de cele două perechi la Turneul Campionilor. Ca urmare a acestui eșec, formația româno-germană nu mai are nicio șansă la semifinale.

Horia Tecău și Kevin Krawietz

Credit imagine: Eurosport

Horia Tecău și Kevin Krawietz și-au jucat ultima șansă la ediția din acest an a Turneul Campionilor. Perechea româno-germană avea neapărată nevoie de victorie contra perechii Ivan Dodic / Filip Polasek pentru a mai spera la calificarea în semifinalele competiției.
Primul set a fost foarte echilibrat, nicio echipă nepierzând pe propriul serviciu, chiar dacă Dodig și Polasek au 3 minge de break (două dintre ele au echivalat cu mingi de set). Astfel, prima manșă s-a decis la tie-break, unde echipa croato-slovacă s-a impus clar, cu 7-2.
Setul secund a semănat izbitor, însă numai până la scorul de 5-5, când Horia și-a pierdut serviciul, iar apoi adversarii au închis meciul fără probleme.
Citește și:

Horia Tecău și Kevin Krawietz, eliminați de la Turneul Campionilor

Acesta eșec le-a fost fatal lui Horia și Kevin, deoarece ultimul meci din grupă va fi doar unul de palmares, contra lui Marcel Granollers și Horacio Zeballos, care au obținut deja biletele pentru semifinale.
Pentru al 2-lea loc care asigură prezența în careul de ași Dodig și Polasek se vor duela cu favoriții numărul unu ai competiției, croații Nikola Mektic și Mate Pavic.
Meciul de peste două zile ar putea fi ultimul într-un turneu ATP din cariera lui Horia Tecău, care se va retrage din activitate după acest sezon, conform ultimelor informații din presa de specialitate. În mod normal, sportivul nostru ar trebui să joace în finaul acestui an în Cupa Davis, când România va juca împotriva selecționatei din Peru, în barajul pentru calificarea în Grupa Mondială.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo