Horia Tecău și Kevin Krawietz și-au jucat ultima șansă la ediția din acest an a Turneul Campionilor. Perechea româno-germană avea neapărată nevoie de victorie contra perechii Ivan Dodic / Filip Polasek pentru a mai spera la calificarea în semifinalele competiției.
Primul set a fost foarte echilibrat, nicio echipă nepierzând pe propriul serviciu, chiar dacă Dodig și Polasek au 3 minge de break (două dintre ele au echivalat cu mingi de set). Astfel, prima manșă s-a decis la tie-break, unde echipa croato-slovacă s-a impus clar, cu 7-2.
Setul secund a semănat izbitor, însă numai până la scorul de 5-5, când Horia și-a pierdut serviciul, iar apoi adversarii au închis meciul fără probleme.
Nitto ATP Finals
Horia Tecău și-a luat rămas bun de la tenis. Mesajul postat după ultimul meci disputat în circuit
18/11/2021 LA 15:11
Citește și:
JANNIK SINNER, LA TURNEUL CAMPIONILOR. ITALIANUL RESCRIE ISTORIA LA TORINO ÎN MECIUL HURKACZ
LEGENDARUL PETE SAMPRAS A DAT VERDICTUL! AMERICANUL CREDE CĂ NOVAK DJOKOVIC E CEL MAI BUN TENISMEN DIN TOATE TIMPURILE

Horia Tecău și Kevin Krawietz, eliminați de la Turneul Campionilor

Acesta eșec le-a fost fatal lui Horia și Kevin, deoarece ultimul meci din grupă va fi doar unul de palmares, contra lui Marcel Granollers și Horacio Zeballos, care au obținut deja biletele pentru semifinale.
Pentru al 2-lea loc care asigură prezența în careul de ași Dodig și Polasek se vor duela cu favoriții numărul unu ai competiției, croații Nikola Mektic și Mate Pavic.
Meciul de peste două zile ar putea fi ultimul într-un turneu ATP din cariera lui Horia Tecău, care se va retrage din activitate după acest sezon, conform ultimelor informații din presa de specialitate. În mod normal, sportivul nostru ar trebui să joace în finaul acestui an în Cupa Davis, când România va juca împotriva selecționatei din Peru, în barajul pentru calificarea în Grupa Mondială.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Nitto ATP Finals
Horia Tecău și Kevin Krawietz au încheiat parteneriatul cu o victorie la Turneul Campionilor
18/11/2021 LA 12:31
Nitto ATP Finals
Federația Română de Tenis îi oferă un post lui Horia Tecău, după retragerea din tenis
17/11/2021 LA 11:11