Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rafael Nadal e în sferturi la Barcelona, după ce l-a învins în trei seturi pe Kei Nishikori

Nicu Savin

Publicat 22/04/2021 la 19:41 GMT+3

Rafael Nadal s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ATP 500 de la Barcelona. Ibericul l-a învins în 3 seturi pe Kei Nishikori, scor 6-0, 2-6, 6-2.

Rafa Nadal (Barcelona)

Credit imagine: Getty Images

După ce ieri a avut nevoie de 3 seturi pentru a trece de Ilya Ivashka, Rafael Nadal părea că și-a găsit ritmul pe zgură și i-a administrat un sec 6-0 lui Kei Nishikori în primul set al confruntări din optimi.
Niponul a găsit însă resurse și profitând de momentele mai slabe ale lui Nadal și-a adjudecat manșa secundă cu 6-2. Imprecizia ibericului a continuat și în debutul decisivului, iar Nishikori a avut 3 șanse de break legate în primul game, dar Nadal le-a salvat și și-a făcut serviciul. De acolo, lucrurile au curs în favoarea sa, distanțânde-se apoi repede la 4-1. Nishikori a făcut 4-2 și a avut șansa chiar să-și recupereze break-ul, dar Nadal și-a făcut serviciul și s-a impus în final cu 6-2.
Astfel, fără să strălucească, Nadal își continuă drumul spre un nou trofeul la Barcelona, turneu pe care l-a câștigat de 11 ori în carieră.

ATP Barcelona | Rafa Nadal - Cameron Norrie, în sferturile de finală

Pentru un loc în careul de ași, Nadal va juca cu britanicul Cameron Norrie (58 ATP), care a beneficiat de abandonul lui David Goffin (la scorul de 6-0, 3-5) pentru a avansa în sferturi. Cei doi s-au întâlnit o singură dată până acum, în turul 2 de la Australian Open 2021, iar Nadal a câștigat în 3 seturi, scor 7-5, 6-2, 7-5.
Sferturile de finală de la Barcelona
  • Rafael Nadal - Cameron Norrie
  • Andrey rublev - Jannik Sinner
  • Stefanos Tsitsipas - Felix Auger Aliassime
  • Diego Scwartzman - Bernabe Zapata Miralles/Pablo Carreno Busta
Partidele din sferturile de finală vor fi mâine, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo