Stefanos Tsitsipas este de neoprit pe zgură! Grecul revine în finala de la Barcelona

Vlad Dumitrescu

Publicat 24/04/2021 la 17:05 GMT+3

Stefanos Tsitsipas l-a învins pe Jannik Sinner în două seturi (6-3, 6-3) și s-a calificat în finala turneului ATP de la Barcelona.

Stefanos Tsitsipas spielt Sonntag um den nächsten Titel

Credit imagine: SID

Acum trei ani, Stefanos Tsitsipas a avut parte de un moment istoric la Barcelona Open atunci când a ajuns în prima sa finală a unui turneu ATP 500. Numărul cinci mondial va juca din nou finala turneului spaniol după ce s-a impus clar în fața tânărului italian Jannik Sinner.
Campionul de la Monte Carlo Open a salvat toate cele patru mingi de break cu care s-a confruntat pentru a ajunge la o serie cu adevărat impresionantă pe zgură în acest an: nouă victorii din nouă partide și niciun set pierdut.

Stefanos Tsitsipas, parcurs impresionat pe zgură în 2021

Tsitsipas a câștigat acum 10 din cele 12 meciuri disputate la Barcelona Open în cariera sa.
După această victorie clară în fața lui Sinner, a doua din carieră în fața italianului, Tsitsipas l-a egalat acum pe Andrey Rublev, ambii având 26 de victorii în acest an. Tsitsipas și Rublev au un avans de opt victorii față de cei mai apropiați rivali în cursa pentru Turneul Campionilor de la Torino din acest final de sezon. Podiumul este ocupat chiar de Jannik Sinner.
De asemenea, după victoria cu Sinner, Tsitsipas are garantat primul loc în clasamentul pentru Turneul Campionilor.
Tsitsipas va juca în finală cu câștigătorul dintre Rafael Nadal (de 11 ori campion la Barcelona) și Pablo Carreno Busta. Tsitsipas are un palmares negativ în fața lui Nadal (2-6) în timp ce este neînvins în fața lui Carreno Busta (2-0).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo