Benoit Paire, care a ajuns în trecut până pe locul 18 ATP, a avut o atitudine deplorabilă luni, în turul inaugural al turneului de 250 de puncte ATP de la Estoril. Francezul a cedat în minimum de seturi în fața sud-coreeanului Soonwoo Kwon cu scorul de 6-4, 7-5, după o oră și 44 de minute de joc. Deși a avut o mulțime de șanse de a prelua controlul meciului, francezul a pierdut de fiecare dată inițiativa.
Primul set a fost echilibrat, un singur break făcând diferența. În setul secund, Paire a obținut primul break-ul, însă nu a putut profita, iar Kwon a revenit imediat. La scorul de 5-5, pe serviciul sud-coreeanului, Paire a avut 4 mingi de break, însă adversarul a reușit să le anuleze, moment care s-a dovedit a fi decisiv în economia partidei. Din acel moment, francezul a început să fie delăsător în timpul punctelor și să demonstreze că nu mai ales nicio motivație.
CITEȘTE ȘI:
Tenis
TennisWorldUSA: Morgan Bourbon va fi alături de Simona Halep la Indian Wells şi Miami
07/03/2022 LA 08:06

Benoit Paire, gest scandalos la Estoril. Francezul a primit amenințări cu moartea

Fanii nu au fost deloc încântați de comportamentul lui Benoit Paire din finalul meciului și l-au huiduit pe francez când acesta se îndrepta către vestiare, după înfrângerea încasată. Vizibil deranjat de reacția spectatorilor, acesta și-a coborât pantalonii și le-a arătat oamenilor din tribune lenjeria intimă pe care o purta.
După meci, Benoit Paire a primit o mulțime de amenințări cu moartea, înjurături și jigniri. "Vouă vi se pare normal?", a scris francezul pe contul personal de Twitter. Spaniolii de la Marca au scris despre întâmplarea de la Estoril, titrând "Ziua rușinii pentru Benoit Paire", care a recurs la un gest nesportiv, neobișnuit pe un teren de tenis, sport despre care se spune că este reprezentat de eleganță. Francezul este totuși cunoscut pentru derapajele sale comportamentale, dar care nu-l ajută cu nimic pe teren. În ultimele 12 meciuri disputate în circuit, Paire are o singură victorie.
Tenis
Nadal, a 11-a victorie la rând în circuitul ATP: "Nu există nimeni care să îl oprească!"
23/02/2022 LA 05:46
Tenis
Benoit Paire a răbufnit, după ce a fost depistat cu COVID-19: "E a 250-a oară! M-am săturat!"
29/12/2021 LA 11:05