Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alexander Zverev, criză de nervi la Munchen! A declarat non-combat și a pierdut cu locul 106 ATP

Irina Aldea

Publicat 19/04/2024 la 17:31 GMT+3

Alexander Zverev a fost eliminat în sferturile de finală la turneul de la Munchen. Germanul a făcut o criză de nervi pe teren la adresa arbitrului de scaun, care s-a încăpățânat să nu oprească partida, deși picura.

Alexander Zverev, Munchen 2024

Credit imagine: Getty Images

Turneul de 250 de puncte ATP de la Munchen s-a desfășurat până acum în condiții meteo nefavorabile. Competiția a debutat cu ploaie, după care ninsoarea și-a făcut și ea apariția. Azi, înorat și destul de frig, condițiile au fost din nou precare, însă organizatorii au insistat ca partidele să se desfășoare pentru a nu rămâne foarte mult în urmă.
Pe teren propriu, în fața propriilor fani, în frigul năpraznic din Munchen, Alexander Zverev a pierdut în sferturile de finală în fața lui Cristian Garin, jucător din Chile aflat pe locul 106 ATP. Acesta din urmă s-a impus cu scorul de 6-4, 6-4, la capătul unui meci care a durat exact două ore de joc.
CITEȘTE ȘI:

Alexander Zverev, criză de nervi la Munchen! A declarat non-combat în fața arbitrului

Înainte de a pierde în faza sferturilor de finală, germanul s-a supărat pe arbitrul de scaun care nu a vrut să întrerupă meciul, deși picura: "Când o să facem ceva în privința asta? În ce moment? Spuneți-mi doar. Nu vom face nimic pe toată durata meciului? Deci, pentru mine s-a terminat. Mă mulțumesc să pierd următoarele două game-uri și am terminat. E ridicol. Plouă la propriu", a transmis Zverev, câștigător de două ori a turneului de la Munchen.
Ajuns pe locul 106 mondial, chilianul Cristian Garin, campion în 2019 la Munchen, a obținut o victorie de prestigiu și va provoca în continuare un alt jucător de Top 15 în persoana lui Taylor Fritz pentru un loc în marea finală din Germania.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo