O nouă surpriză a avut loc la Indian Wells. Alexander Zverev (4 ATP), medaliatul cu aur de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a fost eliminat în sferturile de finală de Taylor Fritz (39 ATP), scor 6-4, 3-6, (3)6-7.
Astfel, Zverev a ratat șansa de a câștiga al treilea turneu ATP Masters 1000 al anului, după ce germanul s-a mai impus în acest an și la turneele de la Madrid și Cincinnati. Eliminarea lui Zverev completează astfel surprizele turneului din California, după ce înainte de această partidă și Stefanos Tsitsipas (3 ATP) a fost eliminat de Nikoloz Basilashvili (36 ATP), scor 4-6, 6-2, 4-6.

Indian Wells | Taylor Fritz, victorie dramatică în fața lui Alex Zverev! Rezumatul partidei

Tenis
Numirea lui Beltz, o idee rea pentru Emma Răducanu? Mats Wilander: "Să caute să se dezvolte singură"
26/11/2021 LA 11:29

Alexander Zverev: "Nu îmi este ușor din punct de vedere mental"

După partida din sferturile de finală, Alexander Zverev a vorbit despre această înfrângere, recunoscând că nu a jucat cel mai bun tenis al său în partida cu Fritz.
"Astăzi nu a fost ziua mea, să fiu sincer. Am fost foarte aproape de victorie, dar nivelul pe care l-am arătat nu a fost destul de bun. Nu îmi este ușor din punct de vedere mental. Următorul meu turneu este la Viena. Sper ca până atunci să îmi revin, dar acum vreau doar să merg acasă.
A fost un sezon foarte lung, am jucat bine. Dar înfrângerea aceasta doare, deoarece știam că după ce Stefanos a pierdut eram favorit să câștig turneul, dar tenisul meu nu a fost la acel nivel", a declarat Alexander Zverev după eliminarea de la Indian Wells.
Pentru adversarul lui Zverev, Taylor Frtiz, urmează partida cu Nikoloz Basilashvili din semifinalele turneului de la Indian Wells. Câștigătorul acestei partide îl va întâlni în marea finală pe câștigătorul primei semifinale dintre Grigor Dimitrov (28 ATP) și Cameron Norrie (26 ATP).
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Britanicii anunță formarea unui nou "Big 3" în tenis! Cine le-a luat locul lui Federer și Nadal
22/11/2021 LA 15:13
Nitto ATP Finals
Boris Becker, plăcut surprins de Zverev la Torino: "Sascha poate avea acum un singur obiectiv"
22/11/2021 LA 12:29