Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Revoluția de la Indian Wells". Medvedev, Tsitsipas și Zverev au fost eliminați înaintea semifinalelor

Nicu Savin

Actualizat 16/10/2021 la 09:41 GMT+3

Mastersul de la Indian Wells nu a fost un teren propice pentru principalii favoriți. Chiar dacă Nadal, Federer și Djokovic nu au participat la întrecerea din California, titlul nu îi va reveni unuia dintre oamenii din noul val, ci unui jucător surpriză.

Tennis ATP Zverev Reaction

Credit imagine: SNTV

Turneul de la Indian Wells a adus foarte multe surprize pe tabloul masculin, iar cei 4 jucători rămași în cursă au o șansă nesperată de a pune mâna pe trofeu. Primul mare favorit care a părăsit competiția a fost Daniil Medvedev, câștigătorul de la US Open, care a fost eliminat în optimi de Grigor Dimitrov.
Rusul a avut set și 4-1, dar nu a putut încheia partida, iar totul s-a întors ămpotriva sa, bulgarul impunându-se în final cu 4-6, 6-4, 6-3.
picture

Indian Wells | Rezumatul meciului Daniil Medvedev - Grigor Dimitrov

Dimitrov și-a continuat parcursul excelent și a trecut și de Hubert Hurkacz în sferturi, tot după ce a revenit de la 0-1 la seturi, scor 3-6, 6-4, 7-6 (2). Astfel, bulgarul a bifat victoria cu numărul 100 în turneele Masters, o bornă cu care puțini jucători aflați în activitate se pot lăuda.
Pentru un loc în finala BNP Paribas Open, Grigor Dimitrov îl va înfrunta pe Cameron Norrie, cel care a făcut și el un turneu excelent la Indian Wells, învingându-i pe parcurs pe Roberto Bautista Agut sau Diego Schwartzmann.

Cine va câștiga turneul de la Indian Wells?

Tsitsipas și Zverev, eliminați în sferturi de la Indian Wells

După eliminarea lui Medvedev, Stefanos Tsitsipas și Alexander Zverev erau pe hârtie principalii favoriți la cucerirea trofeului, dar ambii s-au oprit în sferturile de finală. Tsitsipas a pierdut total surprinzător în fața lui Nikoloz Basilashvili. Gruzinul a câștigat primul set cu 6-4, dar Tsitsipas și-a adjudecat manșa secundă cu 6-2, împingând meciul în decisiv.
Basilashvili a avut primul avantajul unui break, dar grecul a revenit și de această dată și jocul părea să curgă în favoarea sa. Totuși, gruzinul a câștigat cu 6-4 și s-a calificat pentru prima dată în carieră în semifinalele unui turneu Masters.
picture

Indian Wells: Rezumatul unui succes mare realizat de Basilashvili împotriva lui Tsitsipas

Pentru un loc în ultimul act, Basilashvili va da piept cu Taylor Fritz, cel care a produs o altă mare surpriză, învingându-l pe Alexander Zverev în sferturi. Campionul olimpic a câștigat primul set cu 6-4, dar l-a cedat apoi pe al 2-lea cu 3-6.
Decisivul a fost dramatic. Zverev a condus cu 5-2 și a avut chiar o minge de meci la 5-3, dar nu a putut închide partida, iar totul s-a decis în tie-break, unde americanul a câștigat cu 7-3. Și pentru Fritz va fi prima semifinală din carieră la un Masters, astfel că indiferent cine va ajunge în finală de pe această parte a tabloului vom avea parte d o premieră.
picture

Indian Wells | Taylor Fritz, victorie dramatică în fața lui Alex Zverev! Rezumatul partidei

Așadar, Indian Wells a rămas încă înainate de semifinale fără principalii 3 favoriți, astfel că indiferent cine va câștiga titlul vom vorbi despre o surpriză.
Semifinalele prestigiosului turneu din California vor fi în această noapte, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Program semifinale
  • Grigor Dimitrov - Cameron Norrie (ora 22:30)
  • Taylor Fritz - Nikoloz Basilashvili (ora 01:00)
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo