Un moment neobișnuit a avut loc în partida din turul al treilea al turneului de la Indian Wells dintre Victoria Azarenka și Elena Rybakina. În timpul setului secund, jucătoarea din Belarus a început să plângă, după ce a comis o dublă greșeală, la 2-2.
Partida a fost întreruptă pentru câteva minute iar arbitrul de scaun a coborât pe teren pentru a afla ce se întâmplă cu Azarenka. Aceasta nu a putut să îi explice motivul pentru care a început să plângă și a întrebat-o dacă are nevoie de ajutor. Jucătoarea din Belarus nu a reușit să îi explice arbitrului de scaun motivul pentru care a început să plângă și și-a cerut scuze de mai multe ori.
Citește și:
BNP Paribas Open
Clasamentul ATP are, de azi, un nou lider: Novak Djokovic. Schimbări importante la vârf
21/03/2022 LA 10:13

Elena Rybakina nu a părut să fie impresionată de Azarenka

Elena Rybakina, adversara sa din turul al treilea, nu a părut să fie impresionată de Azarenka, fiind vizibil deranjată de întreruperea partidei. "Este normal?", a întrebat Rybakina, iar arbitrul de scaun a răspuns: "Nu, nu este normal. Este prima oară când se întâmplă".
În cele din urmă, partida a continuat, iar fostul număr 1 mondial a reușit să încheie meciul pe teren. La finalul partidei, Azarenka s-a grăbit să părăsească terenul în timp ce saluta spectatorii prezenți în tribune, care au aplaudat-o.
În acest moment nu se știe care este motivul pentru care dubla câștigătoare de la Indian Wells (2012, 2016) a început să plângă în timpul partidei cu Rybakina. În turul următor, Elena Rybakina o va întâlni pe Viktorija Golubic.
CINE SE VA IMPUNE ÎN MECIUL DIN OPTIMI DE LA INDIAN WELLS?
BNP Paribas Open
Nadal, învins de accidentare, în finala Indian Wells: "Dureri și probleme de respirație. Am amețit"
21/03/2022 LA 09:14
BNP Paribas Open
Incredibil: toată echipa lui Taylor Fritz a încercat să îl convingă pe american să nu joace cu Nadal
21/03/2022 LA 07:36