Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alcaraz, "în corzi" la meciurile cu Sinner! Ibericul a dezvăluit de ce e mereu tensionat atunci când dă peste italian

Bianca Dumitru

Publicat 17/03/2024 la 09:02 GMT+2

Carlos Alcaraz l-a învins noaptea trecută pe Jannik Sinner și s-a calificat în finala Indian Wells, acolo unde va da peste Daniil Medvedev. După meciul cu italianul de pe locul 3 ATP, ibericul a vorbit despre ce simte atunci când stă față în față cu campionul de la Australian Open.

Așa l-a învins Carlos Alcaraz pe Jannik Sinner în semifinalele Indian Wells, în 3 seturi

Carlos Alcaraz s-a impus noaptea trecută în fața lui Jannik Sinner, în 3 seturi, scor 6-1, 3-6, 2-6, după două ore și 3 minute de joc, și s-a calificat în finala Indian Wells.
Ibericul a pierdut clar primul set, dar apoi nu i-a mai dat nicio șansă adversarului său, care a ratat șansa de a ajunge la 3 victorii consecutive în fața lui Carlitos.
La finalul partidei, Alcaraz a dezvăluit că a fost tensionat în meciul cu Sinner și că va fi mereu așa din cauza nivelului la care se află campionul de la Australian Open.
Sportivul de pe locul 2 ATP a spus că resimte presiunea faptului că trebuie să arate cel mai bun joc al său pentru a-l putea învinge pe Sinner și că a avut pe umeri și greutatea numărului de înfrângeri suferite în fața italianului.
Citește și:

Alcaraz, "în corzi" la meciurile cu Sinner

"Ei bine, de fiecare dată când mă voi confrunta cu Jannik, o să fiu tensionat. Asta e sigur. Pentru că știu că trebuie să joc cu el la 100% dacă vreau să-l înving. Dar nu mă deranjează faptul că sunt în urmă la victoriile directe. Asta îmi dă o motivație suplimentară să ofer 100% doar pentru a-l învinge.
Încerc să joc cât mai bine în fiecare meci împotriva lui, pentru a putea să-l prind din urmă. Cred că am făcut-o. Suntem egali acum, dacă nu greșesc. Așa că data viitoare când mă voi înfrunta cu el, nu mă voi gândi că lupt cu asta", a declarat Carlos Alcaraz.
După victoria cu Jannik Sinner, Alcaraz va da peste Daniil Medvedev în finala de la Indian Wells. Rusul l-a învins în această dimineață pe Tommy Paul, în trei seturi, scor 6-1, 6-7 (3), 2-6, după două ore și 25 de minute de joc.
Meciul dintre Alcaraz și Medvedev va fi o reeditare a finalei de anul trecut, în care ibericul s-a impus cu 6-3, 6-2, după doar 72 de minute de joc.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo