Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Irina Begu s-a calificat în turul doi la Indian Wells, după o victorie în 2 seturi cu Fiona Ferro

Nicu Savin

Actualizat 06/10/2021 la 23:57 GMT+3

Irina Begu a început perfect turneul WTA 1000 de la Indian Wells. Sportiva noastră a trecut în 2 seturi de italianca Fiona Ferro, scor 6-2, 7-6 (2) și a devenit a 3-a româncă ce va juca în turul secund la competiția din Statele Unite, alături de Simona Halep și Sorana Cîrstea.

Irina Begu

Credit imagine: Getty Images

Irina Begu (61 WTA) a fost prima reprezentatntă a României care a intrat în concurs la Indian Wells, pe tabloul principal, iar startul a fost excelent. Românca a început în forță duelul cu Fiona Ferro (83 WTA) și a câștigat primul set cu 6-2.
Italianca și-a ridicat nivelul în debutul manșei secunde și s-a desprins repede la 3-0, iar apoi și-a păstrat avansul până la 5-2, iar meciul părea că se îndreaptă spre decisiv. Irina a avut însă o revenire de senzație și a egalat la 5, după ce a salvat 3 mingi de set ale adversarei. Ferro a făcut apoi 6-5 și după ce a mai salvat o minge de set, Irina a împins setul în tie-break, pe care l-a câștigat cu 7-3.
Citește și:

Irina Begu, în turul doi la Indian Wells

Așadar, Irina Begu a adus prima victorie românească pe tabloul principal de la Indian Wells, considerat "al 5-lea turneu de Grand Slam". În manșa secundă, românca va da piept cu elevețianca Jil Teichmannm o jucătoare aflată într-o formă bună, ea făcând finală la Cincinnati în urmă cu aproximativ 2 luni.
În această noapte va intra în concurs și Gabriela Ruse, care a trecut de calificări și va înfrunta în primul tur pe Alize Cornet. Simona Halep și Sorana Cîrstea sunt capi de serie, astfel că au asigurată prezența în turul secund, urmând a-și afla adversarele în această noapte.
Irina Begu este înscrisă și în competițai de dublu, la fel ca Simona Halep și Gabriala Ruse, care vor face cele pereche. Irina va concura alături de cehoaica Renata Voracova, iar cele 2 vor întâlni perechea Leylah Fernandez / Cori Gauff, 2 jucătoare care și-au confirmat deja valoarea la cel mai înalt nivel, la simplu, deși au vârste foarte fragede.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo