Simona Halep a făcut un meci mare contra Petrei Martic, de care a trecut în mai puțin de o oră de joc, scor 6-1, 6-1. A fost un meci controlat în totalitate de campioana noastră, care a făcut ce a vrut pe teren, ieșindu-i toate loviturile.
Fără set pierdut în acest an la turneul câștigat în 2015, Halep a crescut de la meci la meci, iar acum se apropie de nivelul său maxim. Întrebată în conferința de presă unde își situează jocul, pe o scară de la 1 la 10, Simo a refuzat să dea un răspuns clar, dar a recunoscut că e încântată de modul în care evoluează: concentrarea, loviturile și încrederea sunt toate pe un trend pozitiv.
"Știți că nu îmi place să răspund prin verdicte sau cifre, simt că sunt aproape de nivelul avut în trecut. Azi am jucat aproape perfect, am stat aproape de linia de fund și am returnat agresiv, acest meci îmi dă încredere și îmi arată că pot juca foarte bine împotriva oricui", a explicat Halep în conferința de presă, pentru ca apoi să adauge: "Jocurile de la Indian Wells îmi dau multă încredere, mă facă să înțeleg că pot fi iar la nivelul meu maxim. A fost un an complicat, după cum știți, astfel că, să vin aici și să joc la nivelul acesta, mă face să fiu extrem de încrezătoare. O să iau toate lucrurile pozitive și o să îmi construiesc încrederea mai mult și mai mult. Zi după zi m-am simțit mai bine, am simțit că mă apropii de cea mai bună variantă mea. Am lucrat mult înainte de sezon, astfel că acum culeg roadele".
Roland-Garros
Mats Wilander a analizat colaborarea Halep-Mouratoglou! La ce capitol crede că va progresa românca
ACUM 23 MINUTE
CITEȘTE ȘI:
SIMONA HALEP REVINE ÎN TOP 20 WTA! LOCUL OCUPAT ÎN CLASAMENT DUPĂ MECIUL PERFECT CU PETRA MARTIC DE LA INDIAN WELLS

Simona Halep, după calificarea în semifinalele Indian Wells: "Cel mai bun meci din an"

Referitor la meciul propriu-zis, Simona Halep a admis că a fost cea mai bună partidă a sa din 2022, un an care se anunță deja de excepție. Constănțeanca are un raport victorii/înfrângeri de 15-3 anul acesta, fiind printre cele mai bune din circuit la acest capitol.
"A fost un meci bun, probabil cel mai bun meci al acestui an. M-am simțit excelent, am fost agresivă, tot ce am vrut să fac am făcut. De când am intrat pe teren, am avut senzații bune și încredere. Știam cum să joc împotriva ei, pentru că am mai jucat de câteva ori în trecut. Sunt super-fericită de nivelul pe care l-am avut pe teren", a mai spus marea noastră campioană.
Pentru Simona Halep, urmează Iga Swiatek în semifinale, aceasta fiind a patra întâlnire directă în circuit cu poloneza. Sportiva noastră conduce cu 2-1, iar ultima lor confruntare a avut loc acum mai bine de un an, la Australian Open 2021, acolo unde Simo s-a impus în 3 seturi, cu scorul de 3-6, 6-1, 6-4. Celelalte două întâlniri directe au avut loc pe zgură, suprafață pe care ambele jucătoare se descurcă admirabil.
Confruntarea dintre Simona Halep și Iga Swiatek va avea loc vineri seară, organizatorii urmând a anunța în această noapte ora disputei.

Simona Halep - Iga Swiatek, marea semifinală de la Indian Wells 2022

Roland Garros
Simona Halep se bucură de încredere la Roland Garros! Scorul anticipat de experți în meciul cu Zheng
ACUM 5 ORE
Roland Garros
Ora de start a meciului Simona Halep - Qinwen Zheng în turul 2 la Roland Garros 2022
ACUM 8 ORE