Indian Wells WTA | Simona Halep a trecut în trei seturi de Ekaterina Alexandrova în turul secund de la Indian Wells și va avea un meci mai dificil. Fostul număr 1 mondial, Coco Gauff va împlini 18 ani chiar pe terenul de acasă și va fi foarte motivată să o bată în premieră pe Halep. Meciul care are ca miză calificarea în optimile de finală de la Indian Wells este al patrulea pe terenul central din California. Ora de începere a partidei este estimată, dar e greu de anticipat dacă calculul organizatorilor va fi perturbat de meciurile anterioare. Simona Halep - Coco Gauff ar putea începe în dimineața zilei de luni la ora 3, ora României.
Sorana Cîrstea (27 WTA) a trecut spectaculos în turul doi de la Indian Wells de Alja Tomljanovic, în două seturi și va avea o adversară care este pe tabloul principal din postura de lucky loser. Anna Kaliskaya a pierdut în ultimul tur al calificărilor în fața chinezoaicei Wang, dar a ajuns în turul 3 după victorii cu două jucătoare din Franța, Tan și Cornet. Exista un singur precedent între cele două, iar Kalinskaya s-a impus în 2 seturi în fața Soranei Cîrstea în 2020, la Cincinnati. Meciul Cîrstea - Kalinskaya este programat al treilea pe terenul 6 și organizatorii spun că ar putea începe la ora 23, ora României.
Tenis
Simona Halep se odihnește în România înainte de Roland Garros! Ce mesaj i-a transmis Mouratoglou
IERI LA 19:55
Emma Răducanu deschide ziua de tenis de la Indian Wells, pe terenul central. Câștigătoarea surpriză de la US Open va juca în turul 3 împotriva croatei Petra Martic.
Tenis
Ion Țiriac știe cum poate reveni Simona Halep în elita tenisului: "Să facă precum Cristina Neagu!"
IERI LA 14:09
Roland Garros
Bookmaker-ii nu o pot ignora pe Simona Halep la Roland Garros! Cotele pentru tabloul feminin
IERI LA 13:57