Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Indian Wells WTA | Simona Halep și Sorana Cîrstea și-au aflat adversarele din turul 3. 6 favorite au fost eliminate!

Ion Alexandru

Actualizat 13/03/2022 la 09:46 GMT+2

Indian Wells WTA | Simona Halep (26 WTA) și Sorana Cîrstea (27 WTA) au trecut cu bine de turul 2 de la Indian Wells și speră să se întâlnească în optimile de finală ale primul turneu de Masters din 2022. Pentru asta, cele mai bine clasate jucătoare din România vor trebui să treacă de adversare dificile.

Sorana Cîrstea & Simona Halep

Credit imagine: Eurosport

Indian Wells WTA | Simona Halep a avut ceva probleme în turul 2 în fața Ekaterinei Alexandrova, dar a reușit să se impună în trei seturi, 6-2, 4-6, 6-2. Halep a avut nevoie de o oră și 48 de minute pentru a se califuca în turul 3, unde o va întâlni pe Coco Gauff (17 WTA). Americanca s-a impus în două seturi, scor 6-1, 7-6 în fața conaționaldei Claire Liu (87 WTA), dar a stat mai mult timp pe teren decât Halep. Meciul de debut la Indian Wells pentru Gauff a fost mai intens și a durat 2 ore și 5 minute. Halep a mai jucat o singură dată în fața lui Gauff.
În 2019, la Wimbledon, românca a oprit o serie de victorii spectaculoase pentru Gauff la Wimbledon și a a câștigat trofeul. Acea partidă de pe iarba londoneză s-a terminat cu un sec 6-3, 6-3 pentru Simona Halep. Americanca va împlini 18 ani chiar în ziua meciului din turul 3 de la Indian Wells, care este programat duminică.

Sorana Cîrstea, adversară mai facilă

Sorana Cîrstea (27 WTA) a trecut spectaculos în turul doi de la Indian Wells de Alja Tomljanovic, în două seturi și va avea o adversară care este pe tabloul principal din postura de lucky loser. Anna Kaliskaya a pierdut în ultimul tur al calificărilor în fața chinezoaicei Wang, dar a beneficiat de abandonul principalei favorite Krejcjkova. Victoriile din primele două tururi au fost și ele cu multă șansă. Abandonul franțuzoaicei Tan din primul tur a fost completat de succesul ciudat din turul secund. Kalinskaya a pierdut un set la 0, dar a eliminat-o pe experimentata Alize Cornet (34 WTA). Scorul a fost 6-4, 0-6, 6-2, la capătul unui meci de o oră și 51 de minute, în care Cornet a a avut 7 duble greșeli.
Exista un singur precedent între cele două, iar Kalinskaya s-a impus în 2 seturi în fața Soranei Cîrstea în 2020, la Cincinnati.

Muguruza, Pliskova și Svitolina, out de la Indian Wells

A fost o adevărată vânătoare de capi de serie în meciurile din turul 2. 6 jucătoare cotate ca favorite au părăsit turneul din Florida.
Riske a dat semnalul, cu o victorie pe cât de improbabilă, pe atât de spectaculoasă. Americanca a început groaznic meciul cu Muguruza, dar după un set terminat cu 6-0 în favoarei favoritei 8 din Spania, totul s-a schimbat. Riske (53 WTA) s-a impus în următoarele 2 seturi cu 6-3, 6-1 și este ăn turul 3, unde va juca împotriva compatrioatei Madison Keys.
Britanica Hariet Dart a urmat exemplul lui Riske și după un prim set slab a dat o mare lovitură. Dart s-a impus cu 2-6, 6-3, 6-3 în fața Elinei Svitolina. Numărul 12 mondial, sportiva din Ucraina a pierdut un meci din mare luptă după 2 ore și 18 minute.
Kaia Kanepi (63 WTA) nu i-a dat șanse favoritei 22 Bencic și s-a calificat în turul 3 după o victorie cu 6-4, 6-3.
Danka Kovinic (71 WTA) a fost prima care a eliminat o favorită. Numărul 8 mondial, Karolina Pliskova a condus cu 1-0 la seturi, dar s-a recunoscut învinsă după un meci de 2 ore și jumătate.
Emma Răducanu a debutat cu o victorie în Florida. Campioana de la US Open, favorită 11 la Indian Wells, a eliminat-o pe Caroline Garcia după un meci foarte strâns. Răducanu a câștigat cu 6-1, 3-6, 6-1 și va juca în turul 3 cu Petra Martic.
Turneul masculin de la Indian Wells continuă pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo