Una dintre veștile șoc la startul turneului de la Indian Wells a fost faptul că Darren Cahill și Amanda Anisimova au întrerupt colaborarea.
Părea a fi un parteneriat grozav, cei doi erau pregătiți să lucreze împreună pe lungă durată, dar totul a devenit istorie după mai puțin de 3 luni de colaborare.
Potrivit unei declarații a americancei Lindsay Davenport, antrenorul australian nu mai lucrează cu jucătoarea din Statele Unite ale Americii din cauza unor neînțelegeri și nemulțumiri venite din partea australianului.
BNP Paribas Open
Iga Swiatek visează la locul 1 WTA după victoria de la Indian Wells! "E din ce în ce mai aproape"
21/03/2022 LA 15:16
Jurnalistul american Ben Rothenberg a relatat că, după primul antrenament împreună la Indian Wells, Darren Cahill i-a spus Amandei Anisimova că este incapabil să meargă mai departe în turneu, punând brusc capăt parteneriatului lor. Dar motivul nu a șinut însă de vreo nemulțumire vizavi de jucătoare.

Motivul pentru care Darren Cahill a rupt colaborarea cu Amanda Anisimova

"Nu a avut nimic de-a face cu Anisimova, mi-a spus Cahill, doar că se luptă în special cu regulile dure de carantină în Australia, în urma călătoriilor", a precizat jurnalistul.
Anisimova joacă mai departe la Indian Wells, cu Hleb Maslau și Rob Brandsma în staff-ul tehnic.
Mai multe surse din presa americană au dezvăluit că Amanda a avut un șoc și a fost tristă la aflarea veștii că rămâne fără Darren, care a lucrat timp de șase sezoane cu Simona Halep.
În luna ianuarie, Amanda Anisimova anunța cu entuziasm colaborarea cu antrenorul australian. "De abia începem să ne cunoaștem mai bine. Vom vedea cum merg lucrurile, dar eu sper să devină o colaborare pe termen lung pentru că e un real ajutor", a spus Amanda Anisimova la Melbourne.
BNP Paribas Open
Simona Halep, salt important în clasamentul WTA, dar și în cel pentru Turneul Campioanelor
21/03/2022 LA 07:16
BNP Paribas Open
Iga Swiatek e campioană la Indian Wells! Poloneza s-a impus în minimum de seturi cu Maria Sakkari
20/03/2022 LA 21:31