Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep a râs copios. Complimentul superb primit în timpul interviului de la Indian Wells

Cristian Mihală

Publicat 14/03/2022 la 10:33 GMT+2

Simona Halep a fost extrem de dezinvoltă la interviul de după meciul cu Cori Gauff, de la Indian Wells. Românca a fost complimentată de maestrul de ceremonii al turneului și s-a amuzat foarte tare.

Simona Halep, la interviul de după meciul cu Cori Gauff

Credit imagine: Eurosport

Halep (30 ani, numărul 26 WTA), campioană la Indian Wells în 2015, a dispus cu 6-3, 6-4 de tânăra jucătoare americană Cori "Coco" Gauff (17 WTA), care a împlinit duminică 18 ani.
Aceasta a fost a doua victorie în tot atâtea confruntări cu reprezentanta Statelor Unite pentru Simona Halep, care speră să acceadă pentru a cincea oară în cariera sa în sferturile de finală la turneul californian.
La final, Simo a ridicat publicul în picioare cu declarațiile ei, dar și cu atitudinea extrem de pozitivă.
"Le mulțumesc tuturor că au venit la acest meci și m-au încurajat, e o plăcere să fiu aici mereu. Sunt foarte fericită că pot sta de vorbă cu tine (n.r. interviul pe teren e dat doar de câștigătoare)", i-a transmis Halep maestrului de ceremonii, care o intervieva. Răspunsul acestuia a făcut-o pe Simo să râdă în hohote, neașteptându-se la o asemenea replică.
"Să stau de vorbă cu tine e highlightul carierei mele, așa că sentimentul e reciproc", a fost complimentul superb pentru campioana noastră.

Halep se simte excelent în vânt, la Indian Wells

Partida cu Gauff a fost una marcată de un vânt extrem de puternic, care a afectat în unele momente calitatea partidei. Halep a fost cea care s-a adaptat mult mai bine la condiții, un atu important în contextul în care condițiile vor fi foarte probabil similare și în zilele următoare de concurs.
"Nu e niciodată ușor să ai ritm când e atât de mult vânt, trebuie să joci un tenis diferit față de cel cu care ești obișnuită. Trebuie să ajustezi. Știam că pot juca un tenis bun pe vânt, pentru că, atunci când eram mică, jucam destul de des în astfel de condiții și o făceam bine. Mereu e important să poți să te adaptezi și să câștigi. Nu contează cum și în ce fel joci, e important să învingi", a mai spus sportiva noastră.
Simona Halep a câștigat al doilea său meci al anului în fața unei sportive din primele 20 din lume. Anterior ea o mai învinsese pe Ons Jabeur (10 WTA), în sferturile de finală de la Dubai.
Următoarea adversară pentru Simo va fi Sorana Cîrstea (31 ani, numărul 27 WTA), care a dispus la rândul ei, cu 5-7, 6-1, 6-0 de rusoaica Ana Kalinskaia (23 ani, 90 WTA), după două ore şi 22 de minute. Cîrstea a reuşit să câştige ultimele 12 gameuri ale meciului, după ce adversara sa a avut 1-0 în setul secund.
Simona Halep şi Sorana Cîrstea s-au întâlnit ultima oară în circuitul feminin în urmă cu 12 ani, în calificările turneului de la Cincinnati (SUA). Cîrstea conduce cu 2-1 în întâlnirile directe cu Halep.
Simona Halep a câștigat Indian Wells în 2015, în timp ce pentru Sorana calificarea în optimile de finală ale turneului californian reprezintă o premieră.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo