Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Știrile dimineții | Alcaraz a debutat cu o victorie ciudată la Indian Wells. Jabeur, de nerecunoscut, a pierdut iar

Ion Alexandru

Actualizat 09/03/2024 la 07:34 GMT+2

Știrile dimineții | Carlos Alcaraz a pierdut primul set la Indian Wells, dar a câștigat 12 din ultimele 13 gameri și l-a trimis acasă pe tânărul italian Arnaldi. Pentru Jabeur 2024 devine un coșmar. Eliminată la Australian Open încă din turul 2, tunisianca a pierdut ultimele trei meciuri fără să câștige set. Numărul 131 WTA a trecut simplu de Jabeur la Indian Wells!

Carlos Alcaraz, Indian Wells 2024

Credit imagine: Getty Images

În fiecare dimineață, la prima oră, Eurosport.ro face o scurtă revistă a presei, pentru a vă oferi cele mai interesante și proaspete informații din sport.

Alcaraz și Sinner, victorii la Indian Wells

Alcaraz a pierdut primul set la Indian Wells, dar a reușit să revină pentru o victorie până la urmă confortabilă. Italianul Arnaldi a terminat benzina după victoria din tiebreak-ul primului set și a fost strivit de către spaniolul care se află pe locul 2 în lume. Alcaraz a câștigat cu 6-0, 6-1 seturile care i-au adus calificarea în turul trei în turneul din California.
Sinner a stat pe teren doar 81 de minute pentru o victorie cu 6-3, 6-0 în fața australianului Kokkinakis.
"A fost o vreme ciudată, cu vânt și de aceea mi-a fost destul de greu la început. A fost primul meci la Indian Wells și cred că este o victorie excelentă. Am avut în față un adversar care servește bine, dar am știut să mă descurc" a declarat Sinner după victoria de la Indian Wells.

Ons Jabeur s-a prăbușit în acest an

Ons Jabeur este de nerecunoscut. 2024 a fost până acum un an frustrat pentru fosta finalistă de la Wimbledon și US Open. Tunisianca a pierdut, surprinzător în turul 2, la Australian Open în fața puștoaicei Mirra Andreeva. A fost doar începutul căderii! La Abu Dhabi a trecut de Emma Răducanu, dar a fost oprită în turul 2 de Haddad Maia, iar la Doha a pierdut încă din primul tur, în fața lui Tsurenko. la fel s-a întâmplat și la Indian Wells! Numărul 131 WTA, Volynets a câștigat fără emoții, în 84 de minute, cu 6-4, 6-4 în fața lui Jabeur, care nu riscă să iasă din Top 10.

Ana Bogdan, o nouă înfrângere după un meci maraton

Ana Bogdan urăște meciurile lungi! Jucătoarea din Sinaia a pierdut dramatic după o partidă de aproape 3 ore în primul tur la Indian Wells. Ana a început bine disputa cu Shnaider și s-a impus în primul set cu 7-5. Setul secund a fost foarte aproape de a se termina la fel. Bogdan a servit pentru meci la 6-5, dar a fost egalată cu un break. În tiebreak, românca a avut minge de meci, dar Shneider a rezistat și a egalat situația la seturi cu 3 puncte consecutive. Manșa decisivă a fost o bătălie a nervilor și după 6 break-uri, rusoaica s-a impus cu 6-3.
În turul 2, Shneider (numărul 74 WTA) dă peste Maria Sakkari, numărul 9 mondial.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol