Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nick Kyrgios, învins în primul meci din 2023! Adversarul lui nu mai câștigase niciodată pe iarbă până acum

Bianca Dumitru

Actualizat 13/06/2023 la 20:50 GMT+3

Nick Kyrgios a fost învins astăzi, în primul său meci oficial din 2023. Australianul a cedat în două seturi în fața lui Yibing Wu, în primul tur al turneului de la Stuttgart.

Rezumatul primului meci jucat de Kyrgios în 2023! Eșec în fața lui Wu, la Stuttgart

Nick Kyrgios a revenit astăzi pe teren, în primul său meci oficial din 2023. Australianul a debutat cu stângul în acest sezon, fiind învins în primul tur al turneului de la Stuttgart.
Kyrgios, favoritul nr. 8 al competiției din Germania, a cedat în fața lui Yibing Wu (locul 64 ATP), în două seturi, scor 5-7, 3-6, după 70 de minute de joc.
După un meci destul de echilibrat, australianul a cedat 3 game-uri consecutive în finalul setului doi și a fost învins astfel de un adversar care nu mai câștigase până acum, în circuitul ATP, niciun meci pe iarbă.
Trebuie punctat, însă, că Kyrgios a suferit o operație la genunchi, după care se pare că nu s-a refăcut în totalitate, el nereușind să arate foarte bine pe teren, având o mobilitate destul de scăzută.
Citește și:

NICK KYRGIOS, MESAJ PENTRU ALCARAZ DUPĂ ELIMINAREA DE LA ROLAND GARROS

Deși a lipsit de la primele două turnee de Grand Slam din 2023, Nick Kyrgios a fost foarte activ pe rețelele de socializare în ultima vreme. Săptămâna trecută, după meciul dintre Carlos Alcaraz și Novak Djokovic din semifinalele Roland Garros, australianul a avut o reacție genială cu privire la evenimentele de pe Chatrier.
Sportivul de pe locul 25 ATP s-a arătat convins că acele crampe pe care le-a acuzat Alcaraz nu s-au datorat decât tensiunii unei asemenea partide, cu care ibericul nu este obișnuit. Kyrgios este convins că odată ce Carlitos va învăța să gestioneze asemenea dueluri, toți jucătorii din circuit vor trebui să se teamă de el.
"Știu ce simte Alcaraz. E doar un proces mare de învățare, aproape sigur că fiecare jucător de tenis trece prin acest sentiment. Crampele sunt din cauza energiei nervoase și a anxietății de a juca un meci cu această amploare.
El va învăța cu siguranță cum să se ocupe de asta în viitor. Atunci ar trebui să ne fie frică tuturor", a scris Nick Kyrgios, pe contul personal de Twitter.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo