Peste 70 de jucători care vor participa la Australian Open sunt blocați în camerele de hotel după ce au fost depistate mai multe teste pozitive la persoane care au fost în același zbor cu ei spre Melbourne.
Djokovic a trimis o scrisoare celor de la Tennis Australia și autorităților relevante cu o listă de sugestii/cereri pentru a face izolarea mai ușor de suportat. Printre cererile lui Djokovic se numărau o perioadă mai scurtă de izolare, case cu terenuri de tenis și mâncarea livrată în condiții mai bune. Lista lui Djokovic a fost respinsă clar.
Tenis
Novak Djokovic nu poate participa nevaccinat la Australian Open! Mesaj fără echivoc din Melbourne
ACUM 37 MINUTE

Boris Becker i-a luat apărarea lui Novak Djokovic

Totuși, în declarații oferite Eurosport Germania, Boris Becker a afirmat că cererile lui Djokovic sunt complet rezonabile și că reacțiile la adresa sa au legătură mai degrabă cu antipatia de care are parte Djokovic la nivel personal din partea publicului general.
Cererile lui sunt absolut corecte și legitime. Am senzația că orice ar face Djokovic, va fi criticat aspru

”În acest caz, sunt niște critici nejustificate. El a vrut să susțină jucătorii, a vrut să creeze condiții corecte pentru toată lumea, dar a fost criticat aspru, chiar și de prim-ministrul țării”, a declarat Becker.
”Cred că este important pentru Australia și în special pentru Melbourne ca jucătorii să vină aici. Este bine pentru oraș și pentru economie. Țara și orașul beneficiază de asta și cred că jucătorii trebuie tratați corect și cu respect”, a adăugat el.
”Sunt 70 de jucători afectați, dintr-un total de 128. O treime este în condiții adverse în Australia”, a continuat Becker.
”Când vor ieși din carantină, nu vor fi ieșit nici măcar afară, nu au jucat deloc tenis. Nu contează ce au făcut în camere, vor avea doar o săptămână să se pregătească de meciuri de cinci seturi, cel puțin la masculin, totul în căldură”, consideră el.
Tenis
Flavia Pennetta, revoltată de faptul că Emma Răducanu a cucerit titlul la US Open: "E dăunător!"
ACUM 2 ORE
VTB Kremlin Cup
Simona Halep s-a întâlnit la Moscova cu cel mai înfocat fan! Surpriză neașteptată: "Fără cuvinte!"
ACUM 2 ORE