Emma Răducanu a scris istorie la US Open în 2021. Jucătoarea de 18 ani a câștigat primul său turneu de Grand Slam, fiind prima jucătoare din istorie care câștigă un turneu major venind din calificări.
După 10 meciuri disputate în trei săptămâni și fără set pierdut, Emma Răducanu a ridicat deasupra capului trofeul de la Flushing Meadows, după ce a învins-o în finală pe Leylah Fernandez, scor 6-4, 6-3.
Tenis
Emma Răducanu s-a săturat de critici și "contraatacă": "M-am descurcat mai bine decât majoritatea!"
01/12/2022 LA 17:05

Emma Răducanu, dezvăluiri după titlul cucerit la US Open 2021

După ce a câștigat titlul la Flushing Meadows, Emma Răducanu a mai petrecut câteva zile în New York, după care a ajuns acasă, în Marea Britanie, acolo unde a fost asaltată de presă cu cereri de interviuri. Sportiva de origine română s-a bucurat de atenția primită, iar azi a confirmat că are un nou sponsor: Tiffany & Co.
Acum, la mai bine de o săptămâna de la finala incredibilă disputată în compania candiencei Leylah Fernandez, Emma Răducanu a făcut o serie de dezvăluiri, recunoscând că a privi finala feminină de la US Open a fost mult mai dificil decât a o juca: "Este ciudat pentru că nu conștientizez încă ce mi s-a întâmplat.
Există tot felul de faze care-mi vin în minte și-mi spun: Wow, am câștigat cu adevărat US Open. Este incredibil. Când am ajuns acasă am urmărit finala. A fost groaznic de greu, mult mai greu decât să o joc. Au fost atât de mulți nervi și atâta tensiune. Când joci poți controla situația, dar din fața televizorului nu poți face nimic", a spus Emma Răducanu, potrivit Tennis World.
Tenis
Emma Răducanu, decorată de Regele Charles al III-lea! Distincția primită de sportivă
29/11/2022 LA 17:44
Tenis
Bencic, "extrem de încântată" de colaborarea cu Tursunov, după ce rusul a scăpat de Emma Răducanu
19/10/2022 LA 07:12