Simona Halep, a treia jucătoare a lumii, s-a retras înaintea turului 3 la Miami, iar acum se recuperează în mini-vacanța de la Istanbul, înainte de întâlnirea dintre România și Italia din cadrul "Billie Jean King Cup". Campioana noastră își va efectua pregătirea pentru sezonul de zgură în România și-l va avea alături de ea și pe Darren Cahill, care a decis să nu revină în Australia din cauza restricțiilor de călătorie pe care le are în toată lumea pe fondul pandemiei de coronavirus.
Simona Halep a acceptat să joace în partida cu Italia din cadrul Billie Jean King Cup (Fed Cup) alături de tricolorele conduse de Monica Niculescu. Aceasta va fi de altfel prima competiție pentru Simona Halep după retragerea de la Miami. Confruntarea dintre România și Italia va avea loc la Cluj-Napoca pe 16 și 17 aprilie.

Ce program are Simona Halep în luna aprilie | La ce turnee participă Simo

Tenis
Ce amenzi riscă Simona Halep în urma retragerilor de la turneele din circuitul WTA
ACUM 8 ORE
După Billie Jean King Cup, Simona Halep nu va avea timp liber pentru că va zbura în Germania, la Stuttgart, acolo unde va participa la Porsche Tennis Grand Prix, turneu din categoria de 500 de puncte care se va desfășura în perioada 19 - 25 aprilie. La turneul de la Suttgart, Simona a ajuns de două ori în semifinale, la edițiile din 2015 (învinsă de Caroline Wozniacki) și din 2017 (învinsă de Laura Siegemund).
După Stuttgart, Simona Halep va merge în Spania pentru turneul patronat de Ion Țiriac, Mutua Madrid Open, care este programat la Caja Magica în perioada 27 aprilie – 9 mai. Campioana noastră a cucerit turneul din capitala Spaniei de două ori, la edițiile din 2016 și 2017. Anul trecut, turneele de la Stuttgart și Madrid nu au avut loc din cauza pandemiei de coronavirus.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Bianca Andreescu a răbufnit la adresa jurnaliștilor: "E Superenervant"! Simona Halep, dată exemplu
08/04/2021 LA 13:22
Tenis
Decizie controversată înainte de România – Italia în Fed Cup! Suprafața de joc aleasă pentru duel
07/04/2021 LA 12:35