Darren Cahill a fost alături de Simona Halep la turneul de la Miami, înainte ca sportiva noastră să ia decizia de a se retrage. Pe Twitter, australianul a explicat de ce nu a reușit să se vaccineze până acum. Tehnicianul de la Antipozi a scris pe aceeași rețea de socializare și care este serul pentru care ar putea opta.
În vârstă de 55 de ani, Darren Cahill a răspuns pe contul personal de Twitter întrebărilor venite de la fani privind vaccinarea împotriva COVID-19. Eleva lui a făcut deja vaccinul și a declarat că se simte mult mai în siguranță de când a făcut această alegere, încă din luna februarie a acestui an.

Darren Cahill, nerăbdător să se vaccineze împotriva COVID-19

Tenis
Simona Halep, mesaj pentru Darren Cahill, după ce australianul a explicat de ce nu mai poate antrena
15/03/2022 LA 17:29
Chiar dacă nu a avut timp să se vaccineze, Darren este nerăbdător să facă și el acest pas: "Sper într-o săptămână (n.r. să se vaccineze). Este dificil cu perioada de trei săptămâni dintre doze, ținând cont de cât de mult călătorim (n.r. în circuit). Nu voi ezita când va fi găsită o soluție. Problema mare este că nu voi fi în SUA peste două săptămâni. Plimbatul dintr-o țară în alta îngreunează tot procesul. Dacă fac o doză, să zicem în SUA, nu știu dacă pe a doua o pot face, să zicem, în România, și dacă ea va fi recunoscută", a transmis Darren Cahill.
Antrenorul australian a dezvăluit și unde se va afla în perioada următoare. Darren Cahill va veni în România pentru a o ajuta pe Simona Halep să se pregătească cât mai bine cu putință pentru sezonul de zgură. Cahill a precizat că ar putea opta pentru a fi vaccinat cu Johnson & Johnson, cel care se face într-o singură doză. "Sună bine", a punctat australianul. De asemenea, Darren a mai spus că fiul său, Benjamin, a primit primul vaccin al celor de la Pfizer, la fel ca Simona.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Ruptură neașteptată în tenis! Darren Cahill a renunțat la colaborarea cu Amanda Anisimova
11/03/2022 LA 17:38
Tenis
Darren Cahill a dat verdictul! Ce se va întâmpla cu Novak Djokovic după ce Rafa Nadal l-a depășit
05/02/2022 LA 09:42