Simona Halep, ajunsă pe locul 14 WTA, a anunțat de curând pe rețelele de socializare că își încheie colaborarea cu Darren Cahill după 6 ani în care au lucrat împreună. Campioana noastră a publicat un mesaj emoționant pentru antrenorul alături de care a obținut cele mai mari performanțe ale carierei.
"După șase ani minunați în care am lucrat împreună, Darren și eu am decis că este timpul să punem capăt colaborării noastre. Îți mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună și o persoană mai bună", a fost mesajul emoționant publicat de Simona Halep pe rețelele de socializare.
Tenis
Halep, campioană la retur! Românca, cifre mai bune decât ale Igăi Swiatek într-un top din 2022
ACUM 14 ORE

Ce urmează pentru Simona Halep după despărțirea de Darren Cahill

În acest moment, Simona Halep este în vacanță, alături de noul ei soț, Toni Iuruc. În același timp, campioana noastră postează imagini din sala de forță, acolo unde se pegătește pentru revenirea pe terenul de tenis. După câteva meciuri foarte bune la US Open, acolo unde a ajuns în optimi, Simo va participa la 3 turnee până la finalul anului, dar fără Darren Cahill.
Următoarea competiție la care va participa dubla campioană de Grand Slam din România este BNP Paribas Open, din Indian Wells, California. Turneul pe care Simona l-a câștigat în 2015 se va desfășura între 6 - 17 octombrie. Acolo, Simona Halep va fi cel mai probabil însoțită de Daniel Dobre, antrenorul român alături de care a cucerit în 2019 titlul de la Wimbledon.
Mai apoi, după Indian Wells, Simona va participa la Kremlin Cup, în Moscova, competiție care este programată în perioada 18 - 24 octombrie. Simona are în palmares un trofeu de campioană și de la acest turneu, din 2013. Ultimul turneu din sezon la care Simona Halep va lua parte este găzduit chiar în România. Simona va participa la Transylvania Open, turneu care se desfășoară în Cluj-Napoca, care începe pe 25 octombrie.
Tenis
Simona Halep luptă cu zâmbetul pe buze! Cum așteaptă românca să-și dovedească nevinovăția
ACUM 21 ORE
Tenis
Simona Halep a revenit pe teren! Unde și cu cine se pregătește la o lună după ce a fost suspendată
24/11/2022 LA 11:26