Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alexander Zverev nu s-a mai abținut și i-a criticat pe chinezi chiar pe teren, la Beijing. Ce s-a întâmplat

Irina Aldea

Publicat 30/09/2023 la 22:59 GMT+3

Alexander Zverev s-a calificat în sferturile de finală la China Open după un meci de trei seturi cu Davidovich Fokina. Germanul a obținut victoria la ora 2.41 noaptea, ora locală, iar la interviul de pe teren i-a criticat pe organizatori.

Alexander Zverev, Beijing 2023

Credit imagine: facebook

Alexander Zverev, al zecelea jucător al lumii, a obținut sâmbătă calificarea în sferturile de finală la turneul de 500 de puncte ATP de la Beijing. Germanul, favorit numărul 8, a revenit de la 0-1 la seturi pentru a-l învinge pe Alejandro Davidovich Fokina cu scorul de (4) 6-7, 6-2, 6-1, după două ore și 34 de minute de joc.
Meciul lor a început la miezul nopții și s-a încheiat la ora 2.41, ora locală. La China Open, unul dintre cele mai tari turnee din categoria ATP 500 din istorie, s-a creat cu adevărat o situație neplăcută sâmbătă, atunci când Zverev a fost nevoit să intre pe teren atât de târziu. Germanul nu s-a abținut, iar la interviul de pe teren a vorbit deschis despre această neplăcere.
CITEȘTE ȘI:

Zverev i-a criticat pe chinezi chiar pe teren, la Beijing, după ce meciul i s-a încheiat la 2.41 dimineața

"Sunt mulțumit de victorie. Evident, este dificil să joci până la ora 3 dimineața. Nu sunt sigur că a fost o decizie corectă să ne țină pe teren până la ora asta. Cred că ar fi trebuit să schimbăm terenul. Ar fi trebuit să mergem mai departe. Sunt atât de multe terenuri grozave în acest complex. Atât de multe variante de locuri unde am fi putut juca. Nu sunt sigur că ar fi trebuit să așteptăm până după miezul nopții pentru a începe meciul, ca să fiu sincer", a transmis Alexander Zverev la interviul de pe teren.
Situația în care s-au regăsit Zverev și Davidovich Fokina pune accent și mai mult pe problema generală din tenis, aceea de gestionare a programului. Pe lângă disconfortul evident al jucătorilor, nici organizatorii nu au nimic de câștigat. Imaginea dezolantă cu arena goală face înconjurul internetului, iar fotografia e cu atât mai tristă cu cât pe teren se duelau doi competitori importanți din ATP. Doar câțiva fani au decis să rămână în tribune pentru confruntarea Zverev – Davidovich Fokina.
Turneul ATP 500 de la Beijing se desfășoară în perioada 28 septembrie – 4 octombrie, în direct pe Eurosport 2 și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo