Emma Răducanu a devenit faimoasăîn toată lumea când a câștigat titlul US Open și a devenit prima jucătoare venită din calificări care a câștigat vreodată un Grand Slam. Tânăra talentată vedetă a tenisului a reprezentat preocuparea principală a mass-mediei engleze, deoarece au simțit că are potențial să devină următoarea mare stea după cineva de talia lui Andy Murray.
Totuși, lucrurile nu au mers în aceeași direcție pentru Emma, care a obținut doar două victorii anul acesta și a încasat cinci înfrângeri. Sportiva a mai apărut în centrul atenției datorită multitudinii de contracte de sponsorizare obținute în toată această perioadă. Fiecare mișcare a ei a fost pusă sub lupă de jurnaliștii englezi, care au judecat-o aspru pentru faptul că se dedică mai mult vieții pe covorul roșu, decât pe terenul de tenis.
CITEȘTE ȘI:
Internazionali BNL d'Italia
Ce sfat are Bianca Andreescu pentru Emma Răducanu, după abandonul britanicei de la Roma
11/05/2022 LA 07:46

Chris Evert îi ia apărarea Emmei Răducanu, care a fost criticată de presa din Anglia

Legenda tenisului feminin, Chris Evert, și-a exprimat în acest context susținerea pentru Emma Răducanu. Evert a vorbit despre cum tânăra de 20 de ani gestionează totul cu tact și echilibru, în ciuda presiunii factorilor externi care o înconjoară: "A fi un superstar în Anglia este cel mai greu lucru pentru un jucător de tenis. Chiar mai greu decât să fii un superstar în America, unde sunt mult mai mulți sportivi în alte sporturi sau să fii un superstar în alte țări", a spus Evert în exclusivitate pentru Eurosport.
"Cred că abordarea tabloidelor din Anglia este brutală. Adică, practic, ei vin peste tine la tine în casă dacă ești un superstar și asta nu este bine. Cred că Emma gestionează totul frumos. Cred că Emma are tenisul ca prioritate numărul unu și lucrează din greu. Este greu când aceste oportunități financiare apar și i se oferă pe tavă totul și cred că este în regulă atâta timp cât prioritatea ei numărul unu este să-și îmbunătățească jocul", a adăugat Evert.
Internazionali BNL d'Italia
Bianca Andreescu se califică în turul al doilea de la Roma, după ce Emma Răducanu a abandonat
10/05/2022 LA 17:19
Mutua Madrid Open
Detaliul din jocul lui Carlos Alcaraz care a uimit-o pe Emma Răducanu! "E incredibil ceea ce face"
02/05/2022 LA 11:57