Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rune, scos din sărite de o întrebare controversată a unui jurnalist. Ce a spus danezul când a fost provocat

Andrei Nicolae

Publicat 25/06/2023 la 10:26 GMT+3

Holger Rune a părăsit turneul de la Queen's în faza semifinalelor după ce a fost eliminat de australianul Alex De Minaur în minimum de seturi. Înainte de meci, danezul a susținut o conferință de presă în cadrul căreia a fost provocat de un jurnalist cu o întrebare legată de meciul câștigat în sferturi, împotriva lui Lorenzo Musetti.

Holger Rune

Credit imagine: Eurosport

Înainte să ajungă în penultimul act de la Queen's, Rune a avut o misiune destul de dificilă în fața lui Lorenzo Musetti în sferturile de finală. Favoritul numărul 2 al turneului din Londra s-a văzut condus cu 4-1 în primul set, moment în care a cerut un time-out medical acuzând probleme la încheietură.
picture

LG, 10 ani

Credit imagine: Eurosport

Acest articol este susținut de LG.
După reluarea jocului, danezul nu a mai pierdut niciun game în acel set și s-a impus cu 6-4, urmând să câștige și cel de-al doilea act cu 7-5. Momentul în care jucătorul a cerut intervenția medicului în sferturile de finală i-a atras atenția unui jurnalist, care nu a ezitat să îi pună o întrebare incomodă înainte de duelul din semifinale cu De Minaur.
Omul din presă a bătut un apropo potrivit căruia Rune ar fi cerut acel time-out doar pentru a-l scoate din ritm pe Musetti, nefiind accidentat. Răspunsul lui Rune a fost unul răspicat și i-a dat de înțeles jurnalistului că nu are cum să simtă ceea ce a simțit el în acele momente pentru a observa dacă a fost accidentat sau nu. Așa a arătat dialogul dintre cei doi.
Reporter: "Care e faza cu accidentările tale? Pentru că ai cerut acel time-out medical în primul set, chiar dacă nu păreai accidentat înainte și în mod evident nici după."
Rune: "Poftim?"
Reporter: "Nu ai părut accidentat înainte de time-out-ul medical și nici după."
Rune: "Da, dar nu am servit bine la începutul meciului pentru că mă durea încheietura. Deci nu știu ce vezi tu, dar așa m-am simțit eu. Adică, dacă ești în corpul meu, poți spune așa ceva. Dar dacă nu ești, nu ar trebui să spui așa ceva", a fost dialogul tensionat dintre cei doi.
Citește și:

HOLGER RUNE A DESCHIS "CUTIA PANDOREI"! DANEZUL, ÎNTREBAT DESPRE MOURATOGLOU ȘI HALEP

Holger Rune, care a pierdut în semifinale la Queen's, a acordat un interviu celor de la First Sportz. Aceștia au avut curiozitatea să afle cum îl ajută Patrick Mouratoglou pe danez, dar și ce părere are de cazurile crescânde de dopaj, în contextul în care eleva antrenorului lui, Simona Halep, se luptă de luni de zile cu un proces care a fost de mai multe ori amânat.
"Suspendarea Simonei Halep i-a permis lui Mouratoglou să se alăture ție, ce a adus Patrick în plus? De asemenea, în ceea ce privește suspendările pentru dopaj, ce părere ai despre jucătorii de tenis care sunt acuzați de suspendare pentru dopaj, pe măsură ce tot mai multe cazuri ies la iveală?", a fost întrebarea celor de la First Sportz.
"Patrick are o abordare diferită de cea a antrenorului meu danez, care se axează mai mult pe partea mentală a jocului, și cred că am beneficiat foarte mult de pe urma acestui plus. Cât despre cazurile de dopaj... Cu toții trebuie să respectăm regulile și să jucăm în aceiași termeni, în aceleași condiții. În caz contrar, este o concurență nedreaptă. E simplu ca bună ziua", a fost replica tranșantă a danezului.
Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, se desfășoară în perioada 3-16 iulie, în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo