Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Scene greu de privit la turneul din Washington. Chinezul Wu Yibing s-a prăbușit pe teren din cauza căldurii

Andrei Nicolae

Publicat 01/08/2023 la 00:00 GMT+3

Tenismenul Wu Yibing a fost forțat să părăsească prematur turneul Mubadala Citi DC Open (Washintgon) după ce s-a prăbușit brusc pe teren în partida din primul tur cu japonezul Yosuke Watanuki. Chinezul a primit imediat îngrijiri medicale, însă nu a mai putut continua duelul după ce a leșinat din cauza căldurii intense din capitala SUA.

Wu Yibing, Foto: Tennis TV

Credit imagine: Twitter

Wu Yibing venea la turneul de la Washington la doar trei zile după ce fusese eliminat de Taylor Fritz în Atlanta, iar primul său adversar din cadrul competiției era Yosuke Watanuki (99 ATP). Chinezul a avut un start foarte bun de meci, deoarece la 2-1 în primul act a câștigat pe serviciul adversarului său, după care și-a confirmat break-ul și a dus scorul la 4-1.
După ce a și-a adjudecat cel de-al cincilea game din meci, Wu Yibing a fost în centrul atenției din cauza unui moment total nefericit, care le-a dat emoții spectatorilor aflați în tribune la Washington. După încheierea game-ului, chinezul s-a îndreptat spre scaunul său, însă nu a mai apucat să se așeze și a căzut peste el, leșinând din cauza căldurii din capitala Statelor Unite.
Arbitrul de scaun și încă un om s-au năpustit asupra asiaticului pentru a-l ridica și pentru a-l pune într-o poziție confortabilă. Adversarul lui Yibing, Watanuki, a intervenit și el pentru a vedea care este starea de sănătate a chinezului, care după aproximativ câteva minute s-a ridicat de jos și a abandonat meciul.
Citește și:

Yibing a avut un incident similar și la Wimbledon

Chinezul nu este la primul eveniment de acest fel, după ce aproximativ același lucru i s-a întâmplat și acum apoximativ trei săptămâni, la Wimbledon. Atunci, asiaticul a dat piept cu Frances Tiafoe, iar în primul game din al doilea act al meciului acesta a căzut, după care a primit îngrijiri medicale.
Wu Yibing avea un puls de 187 de bătăi pe minut, însă a putut continua meciul și a reușit să ducă până la capăt partida, deși a pierdut-o în minimum de seturi.
În luna februarie, Wu a devenit primul chinez care câștigă un turneu ATP în Era Open, la Dallas, după o victorie în fața lui John Isner.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo