O bună parte a Billie Jean King National Tennis Center din Flushing Meadows va fi transformată într-un spital temporar cu 350 de paturi pentru tratamentul bolnavilor care nu suferă de COVID-19. Această măsură s-ar putea totuși modifica în cazul în care numărul pacienților infectați va crește semnificativ.
Lucrările de transformare a unor spaţii indoor în spital vor începe chiar marţi. În plus, arena Louis Armstrong se va transforma în cantină pe perioada pandemiei de coronavirus. Această încăpere va primi zilnic peste 25,000 de pachete cu mâncare în fiecare zi, fiecare conținând șase mese. Aceste meste vor ajunge la echipajele medicale din New York și la familiile vulnerabile din oraș.
Tenis
Nervi întinși la maxim! Shapovalov, nervos că Nadal nu e sancționat de arbitru: "Sunteți corupți!"
ACUM 32 MINUTE

US Open, transformat în spital

"Suntem aici să ajutăm, nu încape în discuţie altceva. New York este casa noastră, suntem cu toţii împlicaţi în asta, împreună", a declarat un purtător de cuvânt al federaţiei americane, USTA, proprietara bazei. New York este statul cel mai afectat din SUA de răspândirea virusului Sars-CoV-2. În acest stat sunt înregistrate 67.325 de persoane infectate şi 1.342 de decese.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Australian Open | Rezumatul meciului Keys - Krejcikova. Americanca, pentru a 2-a oară în semifinale
ACUM 37 MINUTE
Australian Open
Madison Keys, pentru a doua oară în semifinale la Australian Open: "Cred că voi plânge!"
ACUM O ORĂ