Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Desfășurare nebună la Madrid! Rune e în turul 3, după ce a fost la două puncte de eliminare și a avut 5 mingi de meci

Maria Olteanu

Publicat 26/04/2024 la 23:37 GMT+3

Danezul Holger Rune (12 ATP) s-a calificat vineri seara în turul 3 al turneului de 1000 de puncte de la Madrid, după un meci absolut epic, de trei ore, în fața lui Mariano Navone (41 ATP). Rune a fost la două puncte de eliminare, dar apoi a avut nevoie de 5 mingi de meci pentru a se califica în faza următoare a competiției.

Holger Rune, Madrid 2024

Credit imagine: Getty Images

Danezul Holger Rune, numărul 12 ATP, al 11-lea favorit al turneului de 1000 de puncte de la Madrid, s-a calificat în această seară în turul al treilea al turneului din capitala Spaniei, după ce a trecut în trei seturi de argentinianul Mariano Navone (41 ATP).
Meciul a durat aproape trei ore și a avut nevoie de set decisiv pentru a stabili câștigătorul, la capătul unei confruntări cu o desfășurare rară de scor.
Rune a fost aproape de eliminare și doar o minune a făcut ca danezul să nu plece prematur acasă, după ce a fost condus cu 5-7, 5-6 și 15-30.
Citește și:

Rune a avut 9 vieți în meciul cu Navone și e în turul 3 la Madrid

Navone a câștigat primul set al întâlnirii cu 7-5, iar mai apoi a fost la două mingi distanță de victorie. Argentinianul a servit pentru meci, dar Rune a revenit absolut fabulos și a rămas în viață, menținând suspansul în joc.
Setul secund a mers în tiebreak, iar acolo Rune a condus clar, câștigând cu 7-2.
În decisiv, danezul a avut 5-1 și părea că nimic nu îi mai poate sta în calea unei reveniri extraordinare. A irosit însă nu mai puțin de 5 mingi de meci, înainte de a înclina până la urmă balanța în favoarea sa, 6-4, după două ore și 59 de minute de joc.
În turul următor al competiției de la Madrid Open, Holger Rune se vaa duela în faza 16-imilor cu olandezul Tallon Griekspoor (25 WTA)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo