Benoit Paire a fost aspru criticat pe rețelele de socializare după gesturile rușinoase de pe teren. Vizibil deranjat de faptul că nimic nu-i iese în joc în fața tânărului Jannik Sinner, Benoit Paire a adoptat o atitudine copilărească și a refuzat să joace, returnând serviciile adversarului lui în fileu. Paire a cedat de tot până la urmă în fața lui Sinner, scor 2-6, 1-6, după doar 65 de minute de joc.

Numele lui Benoit Paire a ajuns instant în trending pe rețelele de socializare, iar criticile nu au încetat să apară. Francezul a fost chiar comparat cu Nick Kyrgios, care a avut de asemenea mai multe episoade în care și-a arătat disprețul față de joc. Cel mai probabil, Paire va fi amendat de către organizatorii italieni pentru atitudinea lui care a lăsat mult de dorit. Faptul că a refuzat să joace nu este cel mai grav lucru pe care l-a făcut în meciul Sinner.

Tenis
LIVE BLOG Roland Garros, ziua a 9-a: Djokovic - Carreno Busta, "sfert" cu încărcătură + meci amânat
04/10/2020 LA 09:58

Benoit Paire refuză să joace la Roma, în meciul din primul tur cu Jannik Sinner

Benoit Paire, criticat dur pentru comportamentul din meciul cu Sinner

La un moment dat, într-un acces de furie, Benoit Paire a aruncat o sticlă de apă pe teren. Când jocul s-a reluat, francezul i-a cerut unui copil de mingi să vină să ia sticla de pe teren, însă arbitrul de scaun i-a transmis lui Paire că acest lucru nu se va întâmpla și că va fi nevoit să îndepărteze el însuși stricla de pe teren.

Disputa nu s-a încheiat aici, iar francezul a lovit sticla puternic cu racheta izbind-o de un panou publicitar de pe marginea terenului. În acest caz, francezul va suporta cel mai probabil o amendă, însă pentru lipsa de efort arătată pe teren. Paire nu a fost prea încântat de turneul din capitala Italiei încă de la început, acuzându-i pe italieni că l-au programat luni în loc de marți, având în vedere că a fost nevoit să se autoizoleze după experiența neplăcută de la US Open, acolo unde a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Turneul Masters de la Roma se vede în direct și în exclusivitate pe canalele Eurosport și pe aplicația Eurosport Player.

Tenis
Paire, declaraţii incredibile: "Două zile la rând am ieşit pozitiv la COVID-19 şi m-au lăsat să joc"
23/09/2020 LA 11:44
Tenis
Un nou gest incalificabil al lui Benoit Paire la Roma. Francezul, un car de nervi în meciul de dublu
16/09/2020 LA 14:01