Benoit Paire a fost aspru criticat pe rețelele de socializare după gesturile rușinoase de pe teren. Vizibil deranjat de faptul că nimic nu-i iese în joc în fața tânărului Jannik Sinner, Benoit Paire a adoptat o atitudine copilărească și a refuzat să joace, returnând serviciile adversarului lui în fileu. Paire a cedat de tot până la urmă în fața lui Sinner, scor 2-6, 1-6, după doar 65 de minute de joc.
Numele lui Benoit Paire a ajuns instant în trending pe rețelele de socializare, iar criticile nu au încetat să apară. Francezul a fost chiar comparat cu Nick Kyrgios, care a avut de asemenea mai multe episoade în care și-a arătat disprețul față de joc. Cel mai probabil, Paire va fi amendat de către organizatorii italieni pentru atitudinea lui care a lăsat mult de dorit. Faptul că a refuzat să joace nu este cel mai grav lucru pe care l-a făcut în meciul Sinner.

Benoit Paire refuză să joace la Roma, în meciul din primul tur cu Jannik Sinner

Atlanta Open
Benoit Paire "lovește" din nou! Reacția genială a francezului, când a aflat că poate părăsi Top 100
26/07/2022 LA 10:29

Benoit Paire, criticat dur pentru comportamentul din meciul cu Sinner

La un moment dat, într-un acces de furie, Benoit Paire a aruncat o sticlă de apă pe teren. Când jocul s-a reluat, francezul i-a cerut unui copil de mingi să vină să ia sticla de pe teren, însă arbitrul de scaun i-a transmis lui Paire că acest lucru nu se va întâmpla și că va fi nevoit să îndepărteze el însuși stricla de pe teren.
Disputa nu s-a încheiat aici, iar francezul a lovit sticla puternic cu racheta izbind-o de un panou publicitar de pe marginea terenului. În acest caz, francezul va suporta cel mai probabil o amendă, însă pentru lipsa de efort arătată pe teren. Paire nu a fost prea încântat de turneul din capitala Italiei încă de la început, acuzându-i pe italieni că l-au programat luni în loc de marți, având în vedere că a fost nevoit să se autoizoleze după experiența neplăcută de la US Open, acolo unde a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Turneul Masters de la Roma se vede în direct și în exclusivitate pe canalele Eurosport și pe aplicația Eurosport Player.
Tenis
"Rebelul" Benoit Paire, dialog inedit cu Simona Halep: "Scuze, dar antrenorul tău a pierdut!"
12/07/2022 LA 15:39
Tenis
Benoit Paire va lua o pauză pe o perioadă nedeterminată! Francezul, afectat serios de pandemie
07/06/2022 LA 09:24