Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Programare a meciurilor haotică în Cupa Davis! Meciul SUA – Italia s-a încheiat la ora 4 dimineața

Irina Aldea

Actualizat 21/11/2019 la 11:19 GMT+2

Organizatorii Cupei Davis întâmpină probleme serioase cu programarea meciurilor. Miercuri, meciul dintre SUA și Italia s-a încheiat la ora 4 dimineața.

Fabio Fognini

Credit imagine: Getty Images

Atât jucătorii, cât și publicul prezent la Caja Magica, au probleme serioase legate de programarea partidelor din Cupa Davis. În fiecare zi de concurs, la Madrid au fost programate șase întâlniri pe trei terenuri. Fiecare duel constă în trei partide, două de simplu și una de dublu.
Dacă marți ultimul meci (Spania – Rusia) s-a încheiat puțin după ora locală 02.00, situația a degenerat și mai mult miercuri, atunci când întâlnirea dintre SUA și Italia, terminată 2-1, s-a încheiat după ora locală 04.00. Cel mai interesant lucru este faptul că niciuna dintre cele două echipe nu vor merge în sferturile de finală.

Programare haotică în Cupa Davis

Meciul de dublu dintre Sam Querrey/Jack Sock și Simone Bolelli/Fabio Fognini, scor 6-7 (4), 7-6 (4), 6-4, a început joi, de la ora locală 01.25 şi s-a încheiat la ora locală 4.04, aproape de meciul istoric dintre Lleyton Hewitt şi Marcos Banghdatis de la ediţia din 2008 al Australian Open, meci care deține recordul istoric și s-a terminat la ora 04.34.
La finalul întâlnirii, căpitanul nejucător al Statelor Unite ale Americii, Mardy Fish, declara că nici măcar nu mai știe unde se află: "Nici nu ştiu unde suntem, ce oră e, ce zi e". Rafael Nadal s-a declarat și el nemulțumit de programarea partidelor: "Începem ultimul meci la 00:45 și este dificil pentru noi și pentru publicul care lucrează a doua zi dimineață. Pentru noi jucătorii, când terminăm la 2 noaptea, din cauza adrenalinei nu adormim înainte de 4:30. Iar a doua zi jucăm din nou... Una dintre soluții ar fi să înceapă mai devreme sesiunea de dimineață. Astfel, am putea să jucăm de la ora 17 sau chiar de la 16:30 ... dar asta ii obligă pe cei care joacă dimineață să se trezească foarte devreme", a declarat Rafa la conferința de presă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo