Daniil Medvedev, campionul din acest an de la US Open, a obținut calificarea la Turneul Campionilor de la Torino. Campion în sezonul trecut la Londra, rusul de pe locul doi mondial are șansa să își apere trofeul în ceea ce va fi a treia sa participare la acest turneu.
Ajuns pe locul al doilea în clasamentul ATP în acest an, Daniil Medvedev a devenit primul jucător de la Lleyton Hewitt în iulie 2005 care pătrunde în top 2, după ce primele două poziții au fost rezervate aproape 16 ani lui Novak Djokovic, Rafael Nadal, Roger Federer și Andy Murray. Medvedev a mai câștigat în acest an și turneul Masters 1000 de la Toronto, dar și turneele de la Marseille și Mallorca, având 47 de victorii și 10 înfrângeri în 2021.
Tenis
BREAKING NEWS | ATP: Se va juca fără puncte în clasament la Wimbledon
ACUM 14 ORE
Stefano Tsitsipas a obținut și el calificarea la Turneul Campionilor, după ce în acest an a câștigat primul său titlu Masters 1000 la Monte Carlo. De asemenea, jucătorul grec a mai câștigat și turneul ATP 250 de la Lyon și a ajuns în finala de la Roland Garros, acolo unde a fost învins de Novak Djokovic.
Primul jucător calificat la Turneul Campionilor a fost Novak Djokovic, cel care s-a calificat pentru a 14-a oară la acest turneu. Sârbul are ocazia în acest an să egaleze performanța lui Roger Federer, cel care are în palmares 6 titluri la acest turneu.
Turneul Campionilor se va desfășura în perioada 14-21 noiembrie 2021, din acest an urmând să se desfășoare la Torino până în 2025.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Roland Garros
România intră în luptă cu 7 jucătoare la Roland Garros! Buzărnescu a prins tabloul principal
ACUM 15 ORE
Roland Garros
Mihaela Buzărnescu a ratat calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros
ACUM 16 ORE