Simona Halep a câștigat prima partidă din 2021, trecând de Ashleigh Barty într-un meci demonstrativ jucat la Adelaide.
Primul set a fost pierdut de campioana noastră cu 2-6, însă Halep a revenit spectaculos și s-a impus 6-1 în al doilea set pentru ca apoi să câștige un al treilea act extrem de echilibrat, la super-tie-break cu 10-8.
După meci, Simona Halep a oferit declarații care au stârnit reacții puternice din partea publicului.
Tenis
"Reducerea premiilor mi-a afectat motivația!" Elina Svitolina, nemulțumită de efectele pandemiei
ACUM 9 ORE

Simona Halep, dialog savuros cu un reporter australian

Reporterul australian care i-a luat interviu imediat după meci a întrebat-o pe Halep dacă simte o apropiere față de orașul Adeilaide, având în vedere că este orașul natal al antrenorului ei, Darren Cahill. De aici a urmat un schimb de replici care a stârnit o reacție puternică a publicului.
Da, mă simt puțin ca și cum aș fi o localnică, trebuie să recunosc, pentru că Darren este de aici și mi-a arătat și mie atmosfera de aici și susțin și echipa de fotbal (australian)..oare să spun asta?
A urmat rapid și replica reporterului: ”Da, poți să o spui, dar să ai grijă, pentru că am impresia că nu este echipa pe care o susțin eu..”.
Halep a răspuns și ea rapid: ”E ok, e vorba de Port Adelaide”, moment în care publicul a reacționat clar. Unii au huiduit, alții au izbucnit în urale și aplauze, Simona începând și ea să râdă.
În Adelaide, fotbalul australian, care se aseamănă cu rugby-ul ca reguli dar este mult mai dur, este foarte popular. Astfel, există o rivalitate puternică între Port Adelaide (echipa susținută de Cahill) și Adelaide.
Reporterul a revenit și el: ”Poate nu ar trebui să ai încredere în Darren Cahill atunci...”

Halep, execuție fabuloasă în fața lui Barty. Tweener de excepție pentru româncă

Simona Halep, despre revenirea în Australia

”Este minunat să mă întorc la Adelaide, am mai fost aici de două ori și este mereu o plăcere să revin. Am avut nevoie de puțin oxigen azi după două săptămâni de carantină. N-a fost deloc ușor iar Ash nu arată ca și cum nu a jucat anul trecut. Orașul este frumos, oamenii sunt frumoși, mi-a fost dor de voi. A fost o plăcere să joc în fața voastră. Am avut mari emoții, ca și cum ar fi prima oară când joc un meci”, a declarat ea.
WTA Dubai
Sorana Cîrstea, prima româncă în turul 2 la Dubai! Cu cine va lupta pentru un loc în turul al 3-lea
ACUM 14 ORE
Tenis
"Toată lumea știe asta!" Roger Federer a comentat descalificarea lui Novak Djokovic la US Open
ACUM 14 ORE