Simona Halep, principala favorită a turneului din Dubai (după ce liderul mondial Ashleigh Barty a decis să se retragă din cauza unei accidentări) va reveni pe teren odată cu startul săptămânii viitoare. Vacanța a luat sfârșit pentru Simona după semifinala de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, și va pleca la Dubai în zilele ce urmează pentru acomodare.
Simona Halep va face deplasarea la Dubai, acolo unde s-a și pregătit în extrasezon, pentru turneul Dubai Duty Free, de categorie Premier. Competiția din Emiratele Arabe Unite va avea loc între 17-22 februarie. Simona s-a impus la Dubai în 2015, după o finală disputată în compania Karolinei Pliskova. Mai apoi, Simo va merge la Qatar Total Open, turneu din categoria Premier 5, în perioada 23-29 februarie.
Organizatorii turneului de la Dubai au anunțat pe rețelele de socializare data la care va avea loc tragerea la sorți la competiția din Emiratele Arabe Unite. Tabloul feminin de la Dubai va fi stabilit sâmbătă, pe 15 februarie, în timp ce tragerea la sorți pentru tabloul masculin va avea loc sâmbătă, pe 22 februarie. Toate competițiile ATP pot fi urmărite în exclusivitate pe Eurosport.
US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
ACUM O ZI
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12
US Open
"Le-am zis de atunci <Tăceți naibii din gură>!". Navratilova îi ia apărarea Emmei Răducanu
13/09/2021 LA 08:28