Simona Halep, principala favorită a turneului din Dubai (după ce liderul mondial Ashleigh Barty a decis să se retragă din cauza unei accidentări) va reveni pe teren odată cu startul săptămânii viitoare. Vacanța a luat sfârșit pentru Simona după semifinala de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, și va pleca la Dubai în zilele ce urmează pentru acomodare.
Simona Halep va face deplasarea la Dubai, acolo unde s-a și pregătit în extrasezon, pentru turneul Dubai Duty Free, de categorie Premier. Competiția din Emiratele Arabe Unite va avea loc între 17-22 februarie. Simona s-a impus la Dubai în 2015, după o finală disputată în compania Karolinei Pliskova. Mai apoi, Simo va merge la Qatar Total Open, turneu din categoria Premier 5, în perioada 23-29 februarie.
Organizatorii turneului de la Dubai au anunțat pe rețelele de socializare data la care va avea loc tragerea la sorți la competiția din Emiratele Arabe Unite. Tabloul feminin de la Dubai va fi stabilit sâmbătă, pe 15 februarie, în timp ce tragerea la sorți pentru tabloul masculin va avea loc sâmbătă, pe 22 februarie. Toate competițiile ATP pot fi urmărite în exclusivitate pe Eurosport.
Australian Open
Simona Halep a aflat ce loc va ocupa în clasamentul WTA după încheierea Australian Open 2022
IERI LA 13:53
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Simona Halep a anunțat la ce turnee joacă în următoarele 3 luni: "Vreau acolo înaine să mă las"
IERI LA 07:36
Australian Open
Simona Halep are o favorită la Australian Open 2022! "Îi doresc să câștige, ea chiar merită!"
26/01/2022 LA 18:22