Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Prima reacție a Simonei Halep, după victoria cu Riske. Ce a spus despre participarea fără antrenor

Alex Masgras

Actualizat 14/02/2022 la 19:05 GMT+2

Simona Halep s-a calificat în turul al doilea de la Dubai, după victoria din primul tur în fața americancei Alison Riske, scor 6-2, 6-4.

Simona Halep. Credit foto: Agerpres

Credit imagine: Eurosport

Simona Halep nu a avut emoții în primul tur de la Dubai. Dubla câștigătoare de Grand Slam se află la primul turneu fără Daniel Dobre și Adrian Marcu, după ce a încheiat parteneriatul cu aceștia după Australian Open.
Halep a întâlnit-o pe Alison Riske (55 WTA) și s-a impus cu 6-2, 6-4. Românca a jucat foarte bine încă din debutul partidei și a obținut victoria după 72 de minute de joc. La finalul întâlnirii, Halep s-a declarat fericită să revină la Dubai, acolo unde a câștigat turneul de două ori:
"E bine să fiu din nou aici. Am amintiri grozave aici, câștigând turneul de două ori. E întotdeauna o plăcere să joc în fața voastră, vă mulțumesc mult. O parte din familia mea este în public și sunt foarte fericită că sunt aptă, ca să pot juca un tenis bun aici.
Am fost destul de încrezătoare în serviciul meu astăzi. M-a ajutat mult în momentele importante. În mare, este destul de bine pentru primul meci. Ea (n.r. Riske) este mereu un adversar dificil, dar am știut ce trebuie să joc. Am fost concentrată, am făcut tot ce trebuia să fac și sunt fericită că merg mai departe", a spus Simona Halep, potrivit Digi Sport.
Citește și:

Simona Halep, după ce a fost întrebată cum se simte fără antrenor: "Este doar primul meci"

La finalul partidei, Simona Halep a fost întrebată cum se simte fără să fie alături de un antrenor, după despărțirea de Daniel Dobre și Adrian Marcu, în condițiile în care totul a mers foarte bine în partida de astăzi:
"Este doar primul meci. Pot să spun că mă bucur de libertate. Caut doar să mă concentrez pe ce am de făcut" | Simona Halep.
În turul secund, Simona Halep are șansa de a întâlni o jucătoare din România. Gabriela Ruse va juca marți în primul tur de la Dubai împotriva Paulei Badosa, numărul 5 WTA. Gabriela Ruse a obținut astăzi calificarea pe tabloul principal, după ce a învins-o în ultimul tur al calificărilor pe Ajla Tomljanovic.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo