Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Donna Vekic, dezvăluire surpriză după ce a trimis-o acasă pe Sabalenka! Ce a zis înaintea meciului cu Sorana Cîrstea

Irina Aldea

Actualizat 20/02/2024 la 16:38 GMT+2

Donna Vekic a produs marea surpriză la Dubai și a eliminat-o în turul al doilea pe Aryna Sabalenka. Înainte s-o întâlnească în optimi pe Sorana Cîrstea, croata a făcut o declarație total neașteptată.

Donna Vekic, Dubai

Credit imagine: Getty Images

Aryna Sabalenka, favorita numărul 2 la turneul de 1000 de puncte de la Dubai, a fost eliminată încă de la primul meci disputat în Emiratele Arabe Unite. Bielorusa a cedat în fața Donnei Vekic în trei seturi, scor 7-6 (5), 3-6, 0-6, la capătul unui meci care a durat două ore și 23 de minute de joc.
Pentru Sabalenka, acesta a fost primul meci disputat după succesul de la Melbourne, în ianuarie. Donna Vekic, de partea cealaltă, a oprit seria câștigătoare a bielorusei, care adunase șapte victorii la rând. Croata a obținut prima ei victorie din 2024 în fața unei jucătoare din Top 5 WTA și o conduce acum pe bielorusă cu 6-2 la directe.
CITEȘTE ȘI:

Vekic, dezvăluire surpriză după ce a învins-o pe Sabalenka! Ce a zis înaintea meciului cu Sorana Cîrstea

În mod surprinzător, Donna Vekic nu a venit cu gânduri mari la Dubai, însă această lipsă de așteptări pare să o ajute enorm pe croată, care a transmis după ce a învins-o pe Aryna că e în Emiratele Arabe Unite "ca în vacanță": "Nu aveam mari așteptări când am venit la Dubai. I-am spus antrenorului meu că îmi iau această săptămână ca pe o vacanță. Pot să vă spun că am petrecut mai mult timp pe plajă decât pe teren. Poate că este o modalitate bună de a merge mai departe", a declarat râzând a 31-a jucătoare a lumii.
În continuare, Donna Vekic se va duela pentru un loc în sferturile de finală cu Sorana Cîrstea.Sorana Cîrstea, locul 22 WTA, s-a calificat, marţi, în optimile turneului de categorie WTA 1000 de la Dubai după ce a trecut în turul doi de favorita 13, Veronika Kudermetova (Rusia, 18 WTA), scor 6-1, 6-4. Meciul a durat o oră şi 29 de minute. Va fi fără doar și poate o confruntare pe cinste, mai ales că cele două au jucat de cinci ori până acum în circuit, românca având 3-2.
  • Vekic - Cîrstea 2013, Birmingham - 6-2, 6-1
  • Cîrstea - Vekic, 2015, Contrexeville - 6-7, 7-5, 6-4
  • Cîrstea - Vekic, 2015, US Open - 7-6, 2-6, 6-4
  • Vekic - Cîrstea, 2017, Biel - 6-4, 6-1
  • Cîrstea - Vekic, 2022 Birmingham - 5-7, 6-3, 6-4
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol