Emma Răducanu a dat o nouă lovitură financiară. Sportiva în vârstă de 19 ani, care a ajuns în atenția marilor branduri internaționale în 2021, după ce și-a adjudecat trofeul de la US Open, a semnat un contract cu firma germană Porsche.
Jucătoarea de tenis de pe locul 13 WTA a anunțat astăzi, pe rețelele de socializare, că a devenit Brand Ambassador pentru gigantul din industria auto, pe care a dezvăluit că îl admiră încă din copilărie.
"Porsche este una dintre mărcile pe care le-am iubit întotdeauna, încă din copilărie. Unul dintre primii mei antrenori de tenis conducea un 911.
Roland Garros
Simona Halep și-a aflat adversarele la Roland Garros! Cu cine joacă celelalte românce la Paris
19/05/2022 LA 14:51
Ori de câte ori veneam la antrenament dimineața, îi vedeam mașina, o admiram și visam să stau într-o zi în propriul meu Porsche. Este foarte important pentru mine să lucrez cu parteneri și mărci de care mă simt cu adevărat pasionată și cu care mă identific.
Acest parteneriat cu Porsche este incredibil și, evident, sunt foarte încântată să văd ce fel de lucruri interesante putem face pe viitor", a scris Emma Răducanu, pe contul său de Instagram.
Citește și:

Emma Răducanu a semnat contract de milioane după succesul de la US Open

La începutul acestui an, Emma Răducanu a semnat un contract cu Vodafone, aceasta fiind a doua înțelegere importantă încheiată de sportivă, după cea cu compania aeriană British Airways.
Campioana de la US Open ar putea depăși 10 milioane de lire sterline din contracte de sponsorizare, iar interesul crește tot mai mult pentru revelația anului în tenisul mondial feminin:
"Aceasta este o lovitură pentru Vodafone. Oriunde merge Emma acum va avea sigla lor în apropiere. Este exact femeia pe care și-o doresc: de succes, normală și un model pentru tineri. Ea este literalmente alegerea perfectă. Experții spun că este extrem de 'marketabilă' pentru că este britanică, are imaginea potrivită și vorbește fluent mandarina, ceva care este excepțional de important în Orientul Îndepărtat și foarte util pentru organizațiile mari", au scris cei de la Daily Mail.
În luna octombrie, la scurt timp după succesul de la Flushing Meadows, Emma Răducanu a devenit ambasador al mărcii de lux Dior. Anterior, jucătoarea a semnat un contract cu Tiffany & Co, devenind ambasador și al acestei mărci de bijuterii, pentru o sumă estimată de presa engleză la aproximativ două milioane de lire sterline.
Pe lângă aceste contracte, jucătoarea de tenis a încheiat parteneriate cu British Airways și marca de apă minerală Evian. În plus, ea are contracte cu producătorii de echipament sportiv Nike și Wilson.
Roland Garros
Emma Răducanu a răspuns criticilor înainte de Roland Garros! "Am încredere în deciziile mele"
19/05/2022 LA 10:00
Internazionali BNL d'Italia
Ce sfat are Bianca Andreescu pentru Emma Răducanu, după abandonul britanicei de la Roma
11/05/2022 LA 07:46