Emma Răducanu a jucat primul ei meci de la parcursul istoric de la Wimbledon însă sportiva britanică cu origini românești a pierdut în două seturi, 3-6, 2-6 cu Zhang Shuai, numărul 51 mondial din China.
Răducanu a impresionat pe iarba de la Wimbledon în acest an, devenind cea mai tânără tenismenă din istoria Marii Britanii care a ajuns în optimile de finală ale turneului din era Open.
Totuși, ea s-a retras în al doilea set al meciului cu australianca Ajla Tomljanovic din cauza unor probleme de respirație, explicând mai târziu că toată experiența de la turneu ”a afectat-o în cele din urmă”.
Tenis
Nervi întinși la maxim! Shapovalov, nervos că Nadal nu e sancționat de arbitru: "Sunteți corupți!"
ACUM 39 MINUTE

Răducanu, debut cu stângul în sezonul de hard

Răducanu, care a uract de pe locul 338 pe 175 în clasamentul mondial după performanța del a Wimbledon, și-a schimbat între timp antrenorul, trecând de la experimentatul Nigel Sears la un nume mai puțin cunoscut, Anderw Richardson, fostul antrenor de la centrul Bromley Tennis din Londra.
Totuși, primul ei meci din sezonul de pe hard a început dezamăgitor, pierzând într-o oră și 22 de minute în fața adversarei sale de 32 de ani. Răducanu a reușit doar 5 puncte din 22 posibile pe al doilea serviciu.
Australian Open
Australian Open | Rezumatul meciului Keys - Krejcikova. Americanca, pentru a 2-a oară în semifinale
ACUM 43 MINUTE
Australian Open
Madison Keys, pentru a doua oară în semifinale la Australian Open: "Cred că voi plânge!"
ACUM O ORĂ