Emma Răducanu a jucat primul ei meci de la parcursul istoric de la Wimbledon însă sportiva britanică cu origini românești a pierdut în două seturi, 3-6, 2-6 cu Zhang Shuai, numărul 51 mondial din China.
Răducanu a impresionat pe iarba de la Wimbledon în acest an, devenind cea mai tânără tenismenă din istoria Marii Britanii care a ajuns în optimile de finală ale turneului din era Open.
Totuși, ea s-a retras în al doilea set al meciului cu australianca Ajla Tomljanovic din cauza unor probleme de respirație, explicând mai târziu că toată experiența de la turneu ”a afectat-o în cele din urmă”.
US Open
"Emma, ce faci cu banii de la US Open?". Răspuns de mare campioană oferit de Răducanu
ACUM 4 ORE

Răducanu, debut cu stângul în sezonul de hard

Răducanu, care a uract de pe locul 338 pe 175 în clasamentul mondial după performanța del a Wimbledon, și-a schimbat între timp antrenorul, trecând de la experimentatul Nigel Sears la un nume mai puțin cunoscut, Anderw Richardson, fostul antrenor de la centrul Bromley Tennis din Londra.
Totuși, primul ei meci din sezonul de pe hard a început dezamăgitor, pierzând într-o oră și 22 de minute în fața adversarei sale de 32 de ani. Răducanu a reușit doar 5 puncte din 22 posibile pe al doilea serviciu.
Tenis
"E nedrept ca el să fie mereu tipul cel rău!" Becker, despre modul în care Djokovic este tratat
ACUM 6 ORE
Tenis
Emma Răducanu, peste Naomi Osaka? Estimările experților privind ascensiunea campioanei de la US Open
ACUM 9 ORE