Articol scris de Răzvan Cîrceag
Emma Răducanu a avut un debut de vis la Wimbledon 2021, însă a fost nevoită să se retragă din cauza unor probleme de respirație. Sportiva cu origini românești a avut o primă reacție după momentul neplăcut care a lăsat multe semne de întrebare tuturor fanilor.
Aceasta a acuzat probleme de respirație în meciul cu Ajla Tomljanovic, la scorul de 4-6, 0-3, și a mers la vestiare pentru a primi îngrijiri medicale. De acolo nu a mai revenit nici măcar la conferința de după meci, lăsând toți urmăritorii partidei cu sufletul la gură. Ulterior, oficialii de la Wimbledon au confirmat că problemele de respirație au fost cele care au făcut-o pe sportiva în vârstă de 18 ani să se retragă.
Tenis
"Contrastul dintre ele este uriaș!" Ce avantaj are Emma Răducanu în fața lui Naomi Osaka
ACUM 20 ORE

Mesajul Emmei Răducanu: "Voi reveni mai puternică!"

"Voiam să vă anunț că mă simt mult mai bine. În primul rând, aș dori să o felicit pe Ajla pentru o evoluție incredibilă. Îmi pare rău că meciul s-a încheiat așa cum s-a întâmplat. Jucam cel mai bun tenis din viața mea în fața unui public uimitor și cred că întreaga experiență m-a ajuns din urmă.
La finalul primului set, după câteva raliuri foarte intense, am început să respir cu dificultate și să mă simt amețită. Echipa medicală m-a sfătuit să nu continui și deși am simțit că este cel mai dificil lucru de făcut, nu am fost suficient de bine pentru a continua.
Vreau să le mulțumesc oamenilor care m-au susținut la fiecare meci, am vrut atât de mult să câștig pentru voi! Vreau să le mulțumesc și celor de la All England Club, echipei mele, părinților mei și prietenilor.
Noaptea trecută mă va ajuta foarte mult să învăț de ce ai nevoie să evoluezi în top. Mă voi bucura de tot ce am reușit împreună în această săptămână și voi reveni mai puternică! Abia aștept să văd ce urmează pentru mine", a scris Emma Răducanu pe pagina personală de Twitter.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Ce a făcut Emma Răducanu când a ajuns acasă, după US Open 2021: "A fost groaznic de greu"
IERI LA 15:56
Tenis
Au început să curgă contractele! Emma Răducanu, super-lovitură de imagine după US Open
21/09/2021 LA 10:37